Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (122)

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

Reklama

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Je nesmysl to hodnotit jinak než dětskýma očima... U nás to dětem hrálo x-krát z Jetixu i z NASu a viděl jsem to vlastně celé a asi i vícekrát... Ano, děj je předvídatelný, všechno vždy dobře dopadne a je v tom spousta nedotažených detailů... Na druhou stranu to má to fakt povedený casting, dobře napsanou dějovou linku, nikdy to nenudí a celkově je to takové milé a dobře stravitelné... 74% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)
  • První klapka padla 10. října 2005. (HenryLuner)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)

Reklama

Reklama