Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (123)

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč ta nízká hodnocení? Je to jasné. Seriál hodnotí lidé nad 20 let. Tedy dospělí! Je tedy logické, že to tak skončí. Naopak děti by to hodnotili jinak, hlavně mladé dívky věk 13 až 17 let. Kouzla, zajímavé scény a zajímavý děj všech dílů, dělá ze seriálu dobrou podívanou. Samozřejmě pro děti! Dospělí nad 20 let se ani nemusí snažit. Pokud jsou už vaše děti velké slečny věk 10 až 16 let, zkuste se zeptat jich! Pěkné prostředí kde jsou delfíni se mi líbilo asi nejvíce. Herečky také dobré. Vůbec nejlepší díly jsou / Zpěv sirén / Neodolatelný / U těch jsem se smál nejvíc. Poznámka: Závěr seriálu je zajímavý. Hvězdiček 4 ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Je nesmysl to hodnotit jinak než dětskýma očima... U nás to dětem hrálo x-krát z Jetixu i z NASu a viděl jsem to vlastně celé a asi i vícekrát... Ano, děj je předvídatelný, všechno vždy dobře dopadne a je v tom spousta nedotažených detailů... Na druhou stranu to má to fakt povedený casting, dobře napsanou dějovou linku, nikdy to nenudí a celkově je to takové milé a dobře stravitelné... 74% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Hm, právě jsem zjistil, že jsem nejspíše obyčejná 13letá holka ukrytá v těle 22letého kluka. Právě jsem dokoukal druhou sérii tohoto seriálu a musím říci, že tohle je výborný seriál na odreagování s veskrze sympatickými herci takřka ve všech rolích. Ano, je to často předvídatelné a některé díly jsou docela nudné, ale vše je takové milé, že to tomu snad musíte i prominout. Navíc všechny tři holky jsou kočky (moje favoritka je Phoebe Tonkin - jsem na brunetky ;-), Lewis je pohodář a má i výborný dabing a dokonce i postava Charlotte, která by měla být zápornou postavou po většinu seriálu působí neuvěřitelně mile (tedy až zhruba do poloviny druhé řady, ale to by byl spoiler...). Prostě je to moje guilty pleasure se nechávat těmito mořskými pannami bavit a držet pěsti Cleo s Lewisem :-) ()

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Rolu Charlotte si takmer mohla zahrať Gemma Forsyth, no napokon ju dostala Brittany Byrnes. Gemma avšak neskôr dostala rolu v spin-off seriáli Mako Mermaids (od r. 2013). (WalterIK7)
  • Cariba (Rikki) a Phoebe (Cleo) jsou nejlepší kamarádky i v reálném životě. (Casspy)

Reklama

Reklama