Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (122)

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý prvoplánový seriál pro menší i větší holky, u něhož jsem se skoro styděl, že ho sleduju taky. Náplně jednotlivých dílů si kromě pilotu vůbec nevybavuju a nějak obzvlášť mě to neirituje. Vlastně jsem se se sestrami vždycky koukal jen kvůli Phoebe Tonkin, pro niž jsem měl poměrně slabost. Ona i Claire Holt naštěstí i celkem prorazily, jen škoda, že do stejných hovadin, jako ve kterých jako teenagerky začaly. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem si na to po skoro 15 letech vzpoměl. Jak jsme se s kámošema u toho nařehtali, a pak to rozebírali u piva. Prndání o ST se může jít...zahrabati, hahaha!!! Quilty pleasure, jak hovado!;-) Jeden z těch př., kdy je to tak debilní, až je to skoro na hranici...geniality, checht. A perfektní vstupní port pro XXX verzi. Jestli tedy už není. Jo a též se jedná o jednu ze základních rad pro začínající kuchařky. Což je v dnešní době něco jako science-fiction. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

je to hlupost lenze je to hlupost pre 9-13-rocne dievcata .. a uplne chapem preco sa im to tak paci .... 3 strašne sexi kočky ktore ziskaju superschopnosti navyse si nemusia vymyslat ziaden kostym pre superhrdinou maju ho prirodzeny pretoze su morske panny .. pocas splnu su vzdy trosku mimo a vyvedu nejaku hlupost co je samozrejme strasna zabava ...v kazdej serii a sa objavi nejaka dalsia dievcina na ktorej opis staci jedno slovo-bitch ,ktora im robi same naprieky no nakoniec sa ju dievcatam podari porazit... a nemozno zabudnut ta chlapcov nasich morskych panien zalubia a vonkoncom im ich ryby chvost neprekaza .... im no ordinary girl i come from deep blue underworld.... ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Rolu Charlotte si takmer mohla zahrať Gemma Forsyth, no napokon ju dostala Brittany Byrnes. Gemma avšak neskôr dostala rolu v spin-off seriáli Mako Mermaids (od r. 2013). (WalterIK7)
  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)
  • Domovskou stanicí seriálu opravdu byla australská Network Ten, přesto premiéra 3. série proběhla na anglické stanici Nick. Dokonce i v ČR byl odvysílán první díl 3. série dříve než v domovské Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama