Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

meave 

všechny recenze uživatele

Láska, sex a renesancia v jednej izbe v Ríme. Krátky útek z reality podfarbený skvelou hudbou, ktorá pomohla vytvoriť atmosféru a pridala jednu celú hviezdičku. Lebo milovanie mi pri nej nepripadalo obscénne a pomaly plynúce obrázky ma nezabíjali nudou. Bolo to ako pomaly plynúca erotická báseň s náznakom epiky. Len taká ľahká a trochu smutná... ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Julia Medema ako režiséra mám veľmi rada. Jeho filmy sú mnohoznačné a tvorené v kontexte estetiky, filozofie a poetiky. Čo film, to zážitok. Najnovší film Room in Rome vo mne vyvolal učité sklamanie. V prvom rade sa líši od predchádzajúcej produkcie, stavia viac na erotiku a poetiku, pričom mystika je dotváraná tak nejak nasilu (napr. čumením a filozofovaním nad starými obrazmi???). Toto teda nie je Medem, po ktorom mi srdce piští. Jedinečnosť a zapamatateľnosť sa filmu nedá uprieť, ale to je pre hlbší zážitok málo... ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Záběr na jedno náměstíčko, jeden pokoj , jeden pikolík na scéně tři minuty a všechno do 103 minut obstarají dvě hezký nahatý holky. Myslím, že filmů, který se pitvaj v lesbických vztazích je taky dost, ale tady dávám hvězdy za hudbu, skvělý nasvícení záběru v kombinaci s perfekním digitálním materiálem vytvářejí jedno z nejerotičtějších záběrů na nahé ženské tělo, co jsem kdy viděl... a ta blondýna je hezká, tak proč ne tři hvězdy. ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Pokial by sme z tohto filmu zobrali tie dve alebo tri "mysticke" sceny (ta so sipom ma dostala, priznavam sa), vyslo by nam obycajne lesbicke soft porno. Reziser stavil (a v pripade muzskej casti obecenstva sa mu to asi aj podarilo) na nahe zenske tela, ktore sa cely cas promenaduju po byte, prepletaju sa, sprchuju sa, kupu atd atd. Pod tym vsetkym vsak nie je nic, len rozpacite dialogy, POdivne pribehy a akoze hlboke myslienky. Film je zbytocne dlhy, od sceny s kotrmelcami vo vani by som vsetko vystrihla, zbytocne to kazi aj tak uz dost zly dojem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po skončení snímku jsem měla hodně smíšené pocity. Na jednu stranu tu byly ty psychologické zamyšlení, na druhou erotické scény. Nakonec jsem ale došla k závěru, že ta psychika tu nebyla až tak hluboká a spíše, se jen režisér snažil z toho vymámit něco světového - podle mě se nepovedlo. To neznamená, že by se mi ale film nelíbil a rozhodně nelituju jeho zhlédnutí. Líbilo se mi hlavně vícejazykové zpracování - tyto filmy, kde se nemluví jen anglicky, jsou prostě skvělé a mám je ráda, protože jsou reálné, ne všichni totiž všude mluví anglicky a filmy, které se třeba odehrávají v Itálii nebo nevímkde, a mluví se v nich zásadně anglicky mě někdy dokážou značně iritovat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno