Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

iamek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ptákovina. Když jsem viděl, že se chystá třetí pokračování téhle legendární komedie a ještě navíc ve 3D, tak jsem si byl jistý, že to bude totální propadák. Ale překvapivě nebyl. Třetí díl Harolda a Kumara je plný bláznivých scén, které museli být vymyšleny pod vlivem spousty drog, ale když to na diváka funguje tak proč ne. 3D je podle očekávání naprosto zbytečné a snad všechny scény jsou nucené. Pasáž s NHP potěšila. Slušná komediální jednohubka u které se zaručeně budete bavit a bude fuk jestli budete zhulení nebo ne. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už je spíš sračka, ale ona celkově tato série nikdy nebyla a nebude má krevní skupina. Ti dva vyhulové se sice i tentokrát dostali do několika opravdu povedených ujetých situací, u kterých se divák i zasměje, ale jinak už to bylo spíš trapné, než zábavné. Večírek u dětí ukrajinského zabijáka – ten byl vcelku super (zdrogované dítě OK, dva debílkové prodávající stromky, robůtek ochránce, Kumarův plán vtrhnout do kostela a ukrást stromek taky v pohodě), zbytek už dost sterilní, fekální a trapná podívaná. Začíná tomu docházet dech a polonahá nebo nahá děvčata to moc nezachrání…45% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Průser jak vrata. Zatímco první dva díly byly správně nekorektní, černé, ulítlé, huličské komedie, trojka je vánoční, happy-endová, středoproudová slátanina, plná product placementu a zcela zbytečných 3D pseudo efektů. Chtělo se mi zvracet. Nechat Harolda a Kumara hledat vánoční stromeček? WTF? Nebýt kokainové párty a Wafflebota jdu do odpadu. Pancakes are fucking gay. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)
  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)

Reklama

Reklama