Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chipmunkové jsou zpět a s nimi další upištěná podívaná. Vzhledem k tomu, že je tento kousek určený hlavně pro děti, nebudu se tu nějak rozepisovat o trapnosti tvůrců. Až na pár scének a hlášek je to téměř nestravitelná komedie, ve které mě nejvíc sraly ty zpívající pasáže. Pro někoho to je možná terno a v Americe obrovský hit, ale já héliové vystoupení Chipmunků a jejich kolegyň už vidět a hlavně slyšet opravdu nemusím… ()

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zlkoukla jedničku, přišlo mi to jako dost dobrý a originální nápad, to ale neznamená, že by měli tvůrci ihned začít s dvojkou ( o trojce už radši vůbec nemluvím...). Většina pěkných filmů nebo pohádek natočí jakoby původní verzi filmu, tedy jak by si přáli, jak by film měl začít, a taky SKONČIT. Ale "bohužel" se rozhodli, pravděpodobně kvůli sledovanosti, nuceně nastavit příběh... -_- a to už potom - slušně řečeno - není ono. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako v prípade Garfielda je dvojka skôr sklamaným. Jednak je to zápletkou, ktorá sa vôbec nemení ale ktorá je obohatená o kopec nových postáv, s ktorých minimálne celý futbalový tým a Daveov bratranec Toby v podaní Zachary Leviho, tam nemajú čo hľadať. Je to stále plné farieb a typicky chipmunkovského humoru o ktorom si myslím, že deti musia zbožňovať, ale nič iného film neponúka. Je to ukážka klišé, ktoré smerujú k nevyhnutnému a čo je horšie, príbeh nemá takú dramatizáciu ako tomu bolo v prípade prvého dielu. Nechcem povedať, že je to zlé, pretože si to na seba zarobilo, keďže sa chystá trojka, ale neponúka to nič nové a už ani tej roztomilosti tam nie je toľko, aby som dokázal privrieť oči. Hlavne dvojka bez väčšieho priestoru Jasona Leeho je pre mňa trochu sklamaním. Rutinné, nie zlé, ale v rámci žánru zbytočné pokračovanie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Chipmunkov v duchu jednotky, pričom jednotka sa mi pozdávala o niečo viac, aj keď tu už pribudli nové postavičky, no tie ma až tak nebrali. U mňa je to ale stále len šedý priemer v rámci žánru, nakoľko dej je moc klišé, je to zamerané naozaj primárne na deti a v prvom rade je to až príliš upišťané a bolia ma z toho uši. Takže slabé tri hviezdy. 50 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé filmy vás zase jednou donutí přemýšlet o tom, proč. Proč se vlastně něco takového pořád točí? Copak byl první film takový úspěch? Dobře, přiznám, že jsem film "Alvin a Chipmunkové" snesl, ale abych se musel dívat na pokračování? Ne, to mě vážně zase tolik nedostalo. Jenže jsem se na film nakonec podíval. Nebudu říkat, že svého rozhodnutí lituji, ale film "Alvin a Chipmunkové 2" mě rozhodně nenadchnul. Trochu mi to připomíná plast. Hned vysvětlím. Koupíte si balení Coca-Coly, všech šest plastových lahví vypijete, pak je vyhodíte do žlutého kontejneru. Až si příště budete kupovat Pepsi, protože Coca-Cola došla, dostanete je v lahvích, které byly vyrobeny recyklací těch od Coca-Coly. Vypadá to stejně, ale nakonec dostanete něco jiného, trochu horšího. Rozdíl mezi prvními a druhými Chipmunky je jenom v tom, že jsou zde i Chipettky, tedy dívčí protějšky chlapeckých veverek. Je zde pořád pisklavé zpívání, což je asi pořád největší pozitivum. Jinak to vážně za nic nestojí. Asi jsem proti filmům, kde jsou herci s animovanými postavičkami, ale řekněte mi o nějakém dobrém, který následoval po "Králíkovi Rogerovi". Tenhle to rozhodně není. Jasonovi Leeovi přeji, aby konečně dostal nějakou pořádnou roli, která ukáže, že opravdu má komický potenciál. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)

Reklama

Reklama