Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (173)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Kozy9 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážem napísať kvalitnú recenziu na úrovni na dačo tak hrozné. Film na mňa zapôsobil, a to tak, že sa mi vynorili v hlave otázky: Ako je možné že sa nájdu peniaze na niečo tak hrozné? Ako môže svojprávny človek natočiť niečo tak hlúpe? Ako je možné že film má hodnotenie nad 42%? Ako je možné že sa nájdu ľudia, čo sú ochotný hrať v niečom tak dehonestujúco primitívnom? Naozaj nemá ľudská hlúposť hranice? Úprimne neviem si predstaviť iné publikum, čo by bolo pobavené okrem BRAINWASHED západniarov. Pre mňa úbohosť : 5% . ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jak jednička přes kopírák. Bohužel, tvůrci přidali pár trapných vtípků a hlavně partu zpívajících veveřic. Ty nejen, že jsou úplně stejné jako Chipmunkové, ale jsou tak přeslazené, že se vám z nich zkazí zuby. A korunu všemu nasadil český dabing. Mohl by mi někdo vysvětlit, proč jsou všechny veveřice nadabované slovensky? Celkově film působí jako nastavovaná kaše, která má dokonale vyplenit peněženky nebohých rodičů. Takže doufám, že další pokračování není v plánu... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli Vás opravdu zajímá, co si myslím o druhém filmovém dobrodružství veverkám příbuzných zpívajících hlodavců, tak si stačí otevřít stránku s jeho o dva roky mladším předchůdcem a přečíst si můj tehdejší komentář. Je slušností vůči divákům, nekopírovat předešlí příběh, ale ten kdo chipmunky number two dorazí až k závěrečným titulkům, stejnak nakonec přijde nato, že svým způsobem stejný je. Je to tak, dvojka je stejná jako jedničko a proto……………………………. ()

Nurder 

všechny recenze uživatele

Musím dát 3 hvězdičky. Nevím jestli je to přehnané, ale mě se to líbilo. Chipmunkové a Chipmunčice jsou v některých scénách velice roztomilý. Někdy máte chuť je vzít a držet je v náruči celé dny. Ikdyž je příběh spíše horší, filmu to vůbec neubližuje. Já se krásně bavil a myslím si, že nebudu jediný . ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Premiéra byla původně naplánovaná na 19. března 2010, nakonec však světlo světa spatřil již o Vánocích roku 2009. (KucC)
  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama