Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (352)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pach krve 3 je síce kravina ale rozhodne zabaví. Kvalitatívny prepad je tu opäť hmatateľný a s béčkových vôd sa to potopilo do céčkových, s Asylumom zrovnateľných, vôd. Už to nie je ten kvalitný Hixploitation avšak sledovať bandu väzňov ako a snažia ujsť pred policajtmi a zdegenerovanými buranmi a pritom majú na chrbtoch naložené ťažké tašky plné peňazí mi prišlo škodoradostne smiešne. Škoda tých nechutných CGI efektov. možno by som prihodil o jednu hviezdu viac, nebolo to úplne na zahodenie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Smícháte-li lidskej odpad s jiným lidským odpadem, dostanete leda pěknej hnus. Zpočátku to i vypadalo, že si to napraví reputaci po velmi slabém druhém dílu, jenže pak scénárista zahodil veškerou logiku, udělal z celého příběhu jednu velkou logickou díru a celé to šlo do kopru. Hloupé a nepříjemné postavy se ještě hloupěji chovají, dělají jednu blbost za druhou, kanibalská rodinka zredukovaná na takřka jediného nezničitelnélo Three Fingera všudybila, neumělé digitální triky (ano, možná digitální krev vyjde levněji, než reálná umělá, ale vypadá mnohem trapněji než ta nejnepovedeněji namíchaná umělá náhražka), které shazují i těch málo akcí, jichž se ve filmu přece jen (a místy je to až k neuvěření) dočkáme. A i ta nahá prsa teda nic moc. Kdeže atmosféra a krásy prvního Wrong Turnu jsou. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje štvrté stretnutie s kripel slasherovou sériou "Pach krvi". Od pôvodného filmu som hodne očakával, ale prišlo sklamanie. Drúha časť tiež nestála za veľa. Keď som si pozrel takmer odpadovú štvorku, tak som bol rozhodnutý, že s touto sériou definitívne končím. Teraz som si však predsa len pustil diel s poradovým číslom tri. Už som dobre vedel do čoho idem. I keď je to plné nelogickostí, hlúpych dialógov a scénaristickej demencie dve slabé hviezdičky tomu predsa len dám. "Pach krvi 3" - krvavá konfrontácia väzňov na úteku s degenerovaným vraždiacim kanibalom Three Fingerom. ** ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... logika situacna a logika spravania sa postav je Achylovou patou tejto O'Brienovovej kreacie ,,,dokazal vsak vyfabrikovat rozhodne najdokonalejsie rodeo tejto serie doteraz, ktore drzi v napati az do konca....a kedze neocakavany fīnis corōnat opus ....z mojho pohladu je to nieco vyse 80%.......... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Skoro na konci, když odjíždí přeživší dvojice ukradeným náklaďákem mutantů, je jasně vidět, jak na háku vzadu plandá klubko, asi ostnatého drátu. Když však později jedou dál, nevlaje tam nic a navíc, když se objeví mutant a chytá se háku, není na něm nic ani v detailu. (Ace.A.T.L.)
  • O Elize Dushku se kdysi říkalo, že si zopakuje svou roli z prvního filmu Pach krve (2003) poté, co v rozhovoru přiznala, že by se k sérii ráda vrátila. Nakonec se ve filmu neobjevila. (asxasx)

Reklama

Reklama