Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (114)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $22,455,510Tržby Celosvetovo $77,956,957Tržby za predaj DVD v USA $5,444,474 //počet predaných kusov 349,809║ dejovo dosť rozpačité, chceli to pojať v moc širokom uhle s viacerými príbehmi zúčastnených študentov ale moc to nevyšlo, na každom bol vykreslený len nekorektný kúsok ktorý nemal pre dej tú správnu rezonanciu, tanečky, spev ušiel /45%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Originál jsem sice neviděl, takže nemůžu porovnávat. Na filmu je ale dost vidět, že se chce svézt na vlně moderních teen hudebních filmů. A moc se mu to nedaří. Scénář je totiž až moc povrchní a celý čas sledujeme pouze prožité 4 roky 10(!!) hrdinů. Problémy některých jsou zde navíc prakticky jenom načrtnuty nebo nejsou moc dobře dořešeny. Navíc se v několika obměnách opakují. Ani ta hudební a taneční složka mě až na dvě vyjímky příliš nezaujala. To už i ty choreografie s Let´s dance měli lepší choreografii a větší šmrnc. Abych ale jenom nekritizoval, tak obsazení bylo docela fajn, zvláště roztomilá Kay Panabaker. Jinak ale nic extra, kvůli čemu by se mi chtělo tančit či zpívat.50% ()

Reklama

snoopik 

všechny recenze uživatele

dle filmového scénáře neprobíhala žádná rivalita, až na jednu nafoukanou baletku ... myslim že ve skutečnosti je rivalita na školách tohoto typu obrovská ... hudebníci nesnáší baletky a baletky nesnáší herečky a podobně... po hudební stránce uspokojivé ale nepřináší žádný hlubší smysl... ano možná bych pochválil že byl věnován větší prostor neúspěšným a snaživým jedincům a jejich osudům. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný filmový a hudební zážitek :-) .Nebyla jsem z něj uplně paf ale taky mi na něm nic extra nevadilo. Podle mě dobrý oddychový remake.Dodala bych, že jak někteří uvádí, že se jedná v důsledku dnešní doby(HSM,Hannah Montana a podobné věci, které pokud mi dovolíte mluvit za většinu)o naprostou ptákovinu a s originálem to nemá nic společného kromě slávy, kterou zpěváci,tanečníci,herci a umělci získají tak si dovolím oponovat, jelikož většina lidí tady na ČSFD je věkové kategorie v průměru rozhodně vyšší než je 13 apod. takže jakéhokoliv podobenství s těmito rychlokvaškami považuji za nemožné a co se týče dnešní doby tak mi proboha ukažte na alespoň 3 miliony lidí v naší malé republice co by mělo vážný zájem o nějáké profesionální tanečníky(tím zrovna nemyslím ty trapáky za zpěvačkami typu Ivety Bartošové)nebo snad o umělce? To je podle mě spíše výdobytek starší populace a já se k ní s dovolením řadím a přesto nemám špatné předsudky ovlivněné sledováním tv nova nebo čtením bravíček a podobných blbostí a tento film se mi jednoduše líbil. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Bezkrevná nuda. Kevin Tancharoen je údajně velmi dobrý tanečník, ale jako režisér stojí za starou belu. Film podaný (vyjma tanečních scén) bez špetky jakékoliv invence, dějově navíc prázdnější než čtyři roky na našem neuměleckém gymnáziu. Postav je přespříliš, jejich vykreslení ale absentuje, stejně jako nosné momenty, kterých bylo ve scénáři rozhodně nemálo, ovšem to by na režisérské sesli musel sedět někdo schopnější. Celý dobu jsem měl pocit, že je nová Fame otrockou a nepovedenou adaptací stejnojmenné divadelní hry. Na prknech by se daná látka mohla vyjímat daleko více, tohle je jen trapný pokus o vyrýžování dalších dolarů ze známé značky. Nebrat. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama