Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (114)

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem originál, takže se ani nedivím, že patřím do minima (jestli nějaké vůbec je), že tohle je podle mě pravděpodobně nejlepší taneční film! Konečně film, kde se tanci dá říkat tanec (nebo aspoň jeho podoba, která se mi líbí, ne jako všechny ty street dance) Každý si ve filmu může najít kousek toho svého umění a jsem rád, že zrovna tanec dostal dost prostoru. Určitě se na to co nejdřív podívejte! ()

snoopik 

všechny recenze uživatele

dle filmového scénáře neprobíhala žádná rivalita, až na jednu nafoukanou baletku ... myslim že ve skutečnosti je rivalita na školách tohoto typu obrovská ... hudebníci nesnáší baletky a baletky nesnáší herečky a podobně... po hudební stránce uspokojivé ale nepřináší žádný hlubší smysl... ano možná bych pochválil že byl věnován větší prostor neúspěšným a snaživým jedincům a jejich osudům. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Originál jsem jak bývá mým zvykem neviděla, takže nemůžu srovnávat. Proto je pro mě tento remake další z řady hudebních tancovaček překypující puberťákama, kteří si chtějí splnit svůj sen a získat slávu.. Ničím neohromí a mě osobně ani ničím neurazí.. I když je děj předvídatelný, pokud se tomu tedy dá říkat děj? Herci jsou spíše neherci, ale copak je to v podobných filmech na škodu? Já jsem stejně půlku filmu přemýšlela, zda ten černoch má rty udělaný od stejného chirurga jako Angelina Jolie, nebo ho tak obdařila příroda :o) No chci prostě jen říct, že když se na film kouknete, neutrpíte žádné fyzické či psychické následky, jen si odpočinete.. a to snad neškodí :o) ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné, žiadny prínos do sveta filmu ani čo sa týka žánru. Veľmi obyčajné a jednoduché. Priemerné a dá sa povedať, že nezaujímavé. Ale Fame si udržal akú takú úroveň a pár tanečných scén niej e na zahodenie. Dobrý zvuk a hudba, no nič viac netreba očakávať. Mohol by som ísť s hodnotením nižšie, ale budiš, veď nudou som nezomieral. 55% ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A tak som sa tešil......( filmy tohoto typu mám rád). Fame absolútne postráda dej, všetko sa točí len na povrchu ( do hĺbky príbeh nenazerá) a postáv - tých je neúrekom, akurát o žiadnej sa nedozvieme nič, čo by nás k nej pripútalo a zdala by sa nám povahovo i charakterovo bližšia. Vlastne sa nebolo na čo dívať......( a moje hodnotenie je ešte aj s prižmúrenými očami a s veľkou dávkou kompromisu). */** ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama