Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (114)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nebavilo a chtěla jsem tomu dát 2*, ale ke konci mě to docela i chytlo. Mám prostě pro tyhle filmy slabost, protože tohle je i můj sen, a vždycky jsem chtěla na školu tohohle typu chodit. Nicméně film jako celek mě docela zklamal, nakonec tomu ale dám 3*, i když nevím jestli bych se na to podívala podruhý. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já se příjemně bavila. Potřebovala jsem si něčím spravit náladu a tak jsem sáhla po tomto filmíku, že zjistím, jaký teda je. A byla jsem potěšena...hlavní hrdinové skoro vše neznámé tváře, za to ale velmi příjemní. Hudební, pěvecké a taneční scény byly perfektní. Nevím..já mám prostě tyto "muzikálové, taneční filmy" celkem ráda(až na pár výjimek). A tato patří určitě k těm lepším. Bohužel jsem neviděla původní film, takže nemůžu srovnávat. Nenáročný oddechový film.... tři a půl hvězdičky.(ta půlka je za nádherný úsměv Ashera Booka) ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Rozdrcený meniskus a operace kolena mě připravily o sen, který jsem stejně neměl, a nebo možná měl, ale jenom úplně malinkatej, ale ani o ten pidisník se vám nepodařilo mě připravit vážení ineresálisti - aneb - ještě že jsem si o tomdle filmu nepřečetl nic, tak stejně jako tenkrát o Hříšňáku 2, a jen si je oba užil a oběma dal stejné hodnocení. Já jsem totiž buď fakt švihlej, a nebo fakt divnej, jedno z toho to musí být, protože přeci nebudete švihlí vy všichni a já budu osvětová reklama na zdravou müsl....to ne. Takže mě klidně zlomte druhou nohu, přineste na příjem Chocholouškovi, postavte před zpožděné Pendolíno (oni stejně zdražej elektriku, takže jezdit nebude), ale já budu trvat na tom, že tohle je fakt pěknej film!! A bašta! ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem originál, takže se ani nedivím, že patřím do minima (jestli nějaké vůbec je), že tohle je podle mě pravděpodobně nejlepší taneční film! Konečně film, kde se tanci dá říkat tanec (nebo aspoň jeho podoba, která se mi líbí, ne jako všechny ty street dance) Každý si ve filmu může najít kousek toho svého umění a jsem rád, že zrovna tanec dostal dost prostoru. Určitě se na to co nejdřív podívejte! ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Alan Parker natočil před 30 lety film přetékající svěžestí, syrovostí a spontáností. Remake jsou jen slušné obrázky stejného scénáře s přeházenými charaktery. Roztěkaná kamera se snaží napodobit původní osobitý feeling (neúspěšně), hudební scény se pokoušejí přebít ty, co za 30 let nezestárly (neúspěšně) a mladí herci nás nutí prožívat jejich cestu za slávou (občas úspěšně, ale vcelku nic moc). Kevin nezvládá diktovat tempo, takže se občas dost nudíte a na rozdíl od Parkerova kousku, se tohodle filmu za 30 let nedočkáme ani na Primě ve všední den dopoledne:-( Mladí a talentovaní se vrhají na strmou cestu ke slávě, podruhé po 30 letech ve velmi vlažném provedení... 30% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama