Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (114)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

A tak som sa tešil......( filmy tohoto typu mám rád). Fame absolútne postráda dej, všetko sa točí len na povrchu ( do hĺbky príbeh nenazerá) a postáv - tých je neúrekom, akurát o žiadnej sa nedozvieme nič, čo by nás k nej pripútalo a zdala by sa nám povahovo i charakterovo bližšia. Vlastne sa nebolo na čo dívať......( a moje hodnotenie je ešte aj s prižmúrenými očami a s veľkou dávkou kompromisu). */** ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Bezkrevná nuda. Kevin Tancharoen je údajně velmi dobrý tanečník, ale jako režisér stojí za starou belu. Film podaný (vyjma tanečních scén) bez špetky jakékoliv invence, dějově navíc prázdnější než čtyři roky na našem neuměleckém gymnáziu. Postav je přespříliš, jejich vykreslení ale absentuje, stejně jako nosné momenty, kterých bylo ve scénáři rozhodně nemálo, ovšem to by na režisérské sesli musel sedět někdo schopnější. Celý dobu jsem měl pocit, že je nová Fame otrockou a nepovedenou adaptací stejnojmenné divadelní hry. Na prknech by se daná látka mohla vyjímat daleko více, tohle je jen trapný pokus o vyrýžování dalších dolarů ze známé značky. Nebrat. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Taneční čísla, pěvecké hvězdy, ale žádná hloubka, do které by divák tak strašně rád zabředl a nevynořil se z ní hned po skončení závěrečných titulků. Prostě vyšumí do ztracena. Tohle je totiž jen film o studentech, kteří se sešli na jedné umělecké škole, kde spolu musí vydržet čtyři roky. Písničku Fame mám přece jenom radši od Irene Cary. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, který je podobný ale už stovkám předešlým. Krásné holky, krásní kluci. A co je nejkrásnější? Když krásný kluk chodí s krásnou holkou :D Průměr. Přestože, jsem věděla (a to snad každý) o čem daný snímek bude, podívala jsem se na něj. Musím říct, že mě ničím speciálním nepřekvapil, ale jedné věci jsem si všimla. Bylo tam dobře vyváženo pozitivum a negativum daných postav. Všichni nebyli nejlepší, nejúžasnější a nejúspěšnější. Byli tam i osoby, kterým se nedařilo a přímo jim řekli, že to s nima lepší nebude..Což většinou neřeknou, ale optimisticky je nabudí, že se to určitě splní :D Samozřejmě jsem se nejvíce těšila na závěrečné vystoupení, které bylo samozřejmě krásný, ale víc ani ťuk. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já se příjemně bavila. Potřebovala jsem si něčím spravit náladu a tak jsem sáhla po tomto filmíku, že zjistím, jaký teda je. A byla jsem potěšena...hlavní hrdinové skoro vše neznámé tváře, za to ale velmi příjemní. Hudební, pěvecké a taneční scény byly perfektní. Nevím..já mám prostě tyto "muzikálové, taneční filmy" celkem ráda(až na pár výjimek). A tato patří určitě k těm lepším. Bohužel jsem neviděla původní film, takže nemůžu srovnávat. Nenáročný oddechový film.... tři a půl hvězdičky.(ta půlka je za nádherný úsměv Ashera Booka) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama