Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (581)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Krásne nevtieravý film. Iste, variáciu na toto téma sme mohli vidieť stokrát a inde, ale predsa len je to jeden z mála filmov, ktoré nie sú ničím výnimočné, ale neurazia absolútne ničím. Sledovať dobrodružstvo Zaca Efrona alias Matthewa Perryho bolo absolútne uvoľnené a na nič sa hrajúce. Režisér krásne roztriedil vtipné momenty s emocionálnymi a aj keď v niektorých miestach film pokulháva, jednoducho si ho užijete. Aspoň ja som si ho užil. Občas doslova vyžadujem takéto filmy, pretože práve v tejto jednoduchosti je krása. Film, ktorý nemá veľa pamätných momentov ale, ktorý vám zaručene zdvihne náladu, ak veríte, alebo ak ste verili na druhú šancu. Plus Matthew Perry je fantastický. škoda že ho tam nie je viacej. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Rovnice která obsahuje komedii a Efrona se u mě většinou rovná sračce, ale tady mě čekalo milé překvapení. 17 Again je kupodivu skvělá komedie, které dokonce ani Efron neublížil. Námět není nic nového, téma navrátu do svého mladí už tu bylo několikrát, ale tak jako tak se to tentokrát podařilo. Vtipný scénář, sympatičtí herci, fajn hudba a odkazy na Guns n' roses. Nemůžu si pomoct, ale já jsem se bavila skvěle. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavný a nápaditý kompilát těch nejotřepanějších romantických a středoškolských motivů, který kromě souboje světelnými meči a romantické večeře v elfštině nepřináší nic nového nebo poutavého a pobaví snad jen scénou, ve které středoškolák horuje pro sexuální abstinenci a rozplývá se nad vidinou novorozence tak intenzivně, že puberťačky začnou hromadně slzet a vracet nepoužité kondomy. Při scéně, kdy mladičký ředitel místo zasloužilého harcovníka povýší pitomoučkou blondýnu, která je u firmy dva měsíce, sice až mrazí jak je to ze života, ale jinak nic moc. Efron je týpek na zabití nebo zblití (podle nálady), středoškolské trable monotónní, Perry se moc nezdrží, a celé je to poskládané poněkud násilně a neforemně. A vedlejší motiv Neda balího ředitelku školy mě bavil víc než hlavní dějová linka. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, ale jako oddechovka na odpočinutí se Znovu 17 dá použít celkem dobře. Zac Efron mi nijak nevadil a bylo fajn vidět ve "velkém" filmu zase jednou i "Chandlera". Musím přiznat, že jsem tedy celkově čekal přeci jen trochu větší porci komedie, než romantiky, ale co už. Postava kamaráda, kterou ztvárnil Thomas Lennon byla poměrně otravná, ale zase na druhou stranu jsme díky ní viděli plno geekovských hraček. Suma sumárum, pokud si chcete odpočinout a vyčistit si hlavu a z nějakého důvodu to nechcete udělat u nějakého akčního výplachu, tak vám Znovu 17 nijak neuškodí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mít pubertální dceru, jistě bychom si užili film oba. Ona by si rvala rodidla u Efrona, já si rval (tak jako vždy) předkožku u Leslie Mann. tedy vpravdě rodinný film. Funkční, příjemný, nijak neurážející. Vím jen jedno, nechtěl bych být přestárlým geekem, sralo by mě doma všechno to harampádí a nechtěl bych mít doma ředitelku školy. Ani kdyby vlastnila bičík. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (19)

  • Keď sa ku koncu natáčania objavila u Zaca Efrona apendicitída, Thomas Lennon mu poradil, že jeho bolesti sú spôsobené zrejme plynatosťou a že keď sa zavesí dole hlavou, ono to prejde. Efron nakoniec skončil so slepým črevom, ktoré ho v skutočnosti trápilo, na operačke. (Arsenal83)

Reklama

Reklama