Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem vyrazila s kamarádkou protože nic lepšího v kině zrovna nedávali a já si říkala, že když už nic, tak je tam aspoň Jennifer a sympaťák Aaron. A já vím, že ten název zní strašně kýčovitě a spíš k podívání odrazuje než navnazuje, ve výsledku jde ale o překvapivě příjemný film s civilními hereckými výkony – za všechny vyzdvihnu skvělého Johna Carrolla Lynche. Jasně, příběh jede v zajetých romantických kolejích, ale kolik nešablonovitých filmů v tomto žánru ještě vzniká? ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nejen romantický film o člověku, jenž druhé učí naučit se žít a myslet pozitivně po ztrátě blízké osoby. A je v tom úspěšný. Problém je ten, že on sám se přes svou ztrátu přenést neumí. Ve filmu hrají mí sympatičtí herci, takže já jsem spokojený. Navíc psychologická rovina filmu je jasně zřetelná nenáročnému diváctvu, což z tohoto filmu činí příjemně dívatelný romantický film. ()

Reklama

M1k9 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity z této vylepšené hry na city, která diváky hrubě podcenila. Jde to ostatně vidět na všech ukazatelích úspěšnosti. Chceme toho tolik? Chceme stále větší a větší zážitky. Obměněné napodobeniny kategoricky odmítáme. Všechno má své meze slušnosti. Opakovaný vtip není vtipem, i kdyby byl sebe dokonalejším. Je smutné, že takovou frustraci jsem si už musel vylít a stále se nic nezměnilo. Navíc mě mrzí, že to hází skvělé herecké výkony pod stůl. 4/10 ()

Derek 

všechny recenze uživatele

film ktory nevie ci chce byt romanticko komediou alebo dramou o vyrovnavani sa so smrtou niekoho blizkeho. obe pasaze su viacmenej zastupene rovnakym dielom ale ani jedna z nich prilis nefunguje, jennifer hra svojho typickeho "diblika" a aaron eckhart je sympatak ale brandon camp neprichadza s nicim novym co dostalo film nad priemer... ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama