Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie považuji za vhodnou volbu před heterosexuálním sexem, avšak musí obsahovat sympatický páreček, hodně fórků, špetku romantiky a vše musí být opatrně promícháno. Rande v Římě se vytasilo se slušnou zápletkou, kterou však srazila nekomediální prkennost Kristen Bell, což naštěstí vykompenzoval spolek zamilovaných idiotů a spousta nepostradatelných životních mouder, z nichž za nejpotřebnější do života považuji toto: "Není emoce, kterou nelze vyjádřit klobásou!". ()

vojtik 

všechny recenze uživatele

Beth Harper (Kristen Bell) je mladá, nadržená, newyorská realitní kráva. Její úspěch v práci je však na druhou stranu kompenzován neukojenou touhou vaginy. Naštěstí, když se rozhodne odjet z New Yorku do Říma za svou čerstvě odpaněnou sestrou, ožere se ve slavné fontáně neukojených a čorne několik mincí, a od té doby začne být pronásledována skupinou nedočkavých impotentů. Ha, ha ,ha... Já vím, ale tento film i přes své určité kvality, je jako stvořený aby si z něj určití 46% diváci dělali prdel. Jsem přesycen pětihvězdičkovými filmy a tento videobrak jsem sledoval jenom proto, abych ukojil svou touhu vidět Kristen Bell alespoň trochu obnaženou - opět jsem se nedočkal. Jsem možná abnormálně nadržený, ale co čekat od plakátu, na kterém vás svádí Kristen Bell? Odpovědí je - vynucená a nevyužitá mužská erekce. Už končím s tím post-pubertálním humorem :) . Platí zde to samé co u každého druhého romantického filmu - je to sladké, je to vtipné, je to zženštilé a je to pitomé. A kdybych byl něžné pohlaví jsem vášnivě uspokojen, ale jelikož mě příroda obdařila pyjem jsem příšerně zhnusen. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Rande v Římě jsem si stáhnul cíleně a pro můj pocit odpočatosti a relaxace svůj úkol splil. Takže ať si tu každy háže na ten film špínu ale ja se bavil. Ovšem pár trapných rolí a situaci se zde objeví, ale když tuším o čem film je, tak se na něj logicky nedívám. Kristel Bell příjemná, velká sympaťanda. Její ségra v podání Alexis Dzieny taky hot :-)) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený začátek mě nachystal na slibnou komedii i romantiku. Ta scéna s vázou mě šíleně rozesmála(!!!)Jenže po odjezdu z Říma to šlo rapidně z kopce. Kristen Bell mi tentokrát přišla docela nudná. Scénář je celkově padlý na hlavu. Výběr zamilovaných bláznů není špatný, ale jejich role jsou dost omezené. Nejvtipnější bylo určitě pidi auto ve výtahu. Celkově mi to připomíná průměrné komedie Amandy Bynes..škoda. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Musel som sa poriadne vyspať pred tým než by som niečo napísal... taktiež popremýšľať o čom to vôbec bolo... s odstupom cca 1 deň musím dedukovať fuu... hrozné... neviem či 4/10 je adekvátne hodnotenie, snaď len kvôli Kristen Bell, ktorej to pristalo... inak? "trapnosť nad trápnosť". Klamal by som ak by som tvrdil, že som sa občas nezasmial, ale fakt málo. A ta ľúbostno - melancholická myšlienka... no paráda. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)

Reklama

Reklama