Reklama

Reklama

Královská hra

  • Španělsko El rey de la montaña (více)
Trailer

Teď se musí snažit o jediné: zůstat naživu. Na cestě za přítelkyní potkává Quim u benzinové pumpy atraktivní, vyzývavou Beu, a neodolá jejím svodům. Po kratičkém sexu však dívka využije jeho nepozornosti a zcizí mu peněženku i s doklady. Quim ji pronásleduje opuštěnou horskou krajinou. Jeho cestu náhle přeruší kulka vypálená z hlavně neznámého odstřelovače, který si ho znovu a znovu bere na mušku. Během útěku lesem narazí na Beu, která se rovněž stala cílem šíleného střelce. Oba teď musejí společně čelit nepochopitelnému nebezpečí a snažit se o jediné: zůstat naživu. Před smrtí je může zachránit pouze zběsilý útěk bez odpočinku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina.. Postavy jednají úplně nesmyslně, nehledě na to, že protagonista je nesympatický, ufňukaný a neschopný kretén. Ve finále jsem měl navíc pocit, že film se snaží divákovi podsunout jakousi moralitku o škodlivosti počítačových stříleček, ale budu to brát jen jako svou paranoidní myšlenku a nezahrnovat to do hodnocení... Ne, tohle prostě ne... tady si ze mě filmaři dělají dobrej den a na drzovku zkouší jak moc velký diletant může filmař být a přitom mu ještě pořád budou blázni tleskat.. Ale má to super přírodu a María Valerde je krásná holka.. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ano, Španělé opravdu napínavé filmy umí a za to jim tleskám! TENTO FILM MÁ NAVÍC překrásné prostředí, příroda, barvy....... navíc dobré herecké výkony a příběh se zajímavým koncem. Film rozhodně DOPORUČUJI. "El rey de la montana" vypráví příběh o mladém páru, který se ztratí v lese a na který zahájil lov šílenec. Před smrtí je může pouze zachránit útěk bez odpočinku... A co horší, šílenec má k dispozici zbraň a neobvykle agresívního psa. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Španělské filmy mě poslední dobou lehce zklamávaly a ne jinak je to i tady, poslední opravdu parádní Španělský horor co jsem viděl byl film Sirotčinec a to je kurňa dlouho co jsem to viděl. Tohle je průměrná thrillerová záležitost na kterou hodně rychle zapomenu, blbej chlap si jde pro peněženku, když tu náhle..... Já bych možná z konce byl překvapený ale bohužel na csfd je tu plno blbců co neumí držet hubu. Takže tentokrát se překvapení nekonalo. Film je prakticky jen o utěcích a to byla po čase nuda. Navíc záporáci byly strašně špatný, a to nemluvím o konci. Průměr. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A tak nakonec musím uznat, že se jedná o povedený nimrodský survival thriller, který sice nepřináší nic nového nebo světoborného, ale fanouška žánru dokáže s přehledem uspokojit. Španělé se již tradičně prezentují kvalitní filmařinou ruku v ruce s vysoce konzumovatelným castingem a hereckými výkony. Tento kousek se navíc může pochlubit svěžími exteriéry, takže ve výsledku můžu hořekovat pouze kvůli plytkosti scénáře, jež nechává diváka hupnout po nohách "kamsi, do čehosi, kde se cosi" odehraje, čímž to zhasne. Ale co, těch 80 minut jsem se bavil víc než dobře, takže slabší 4* se udělit nebojím. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočťák, který si vystačí jen s šikovným kameramanem, jednoduchou hudbou, několika dobrými herci a famózním nápadem. Velká škoda, že tempo filmu je tak rozkolísané a že ta hudba je až příliš jednoduchá a vytváří tam dost hluchých míst. S dobře zvolenou hudbou by dostal tenhle thriller úplně jiný šmrnc i rychlost. Takhle nemůžu hodnotit výše než 70% - tedy slabší 4 hvězdičky. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • V celom filme, ktorý sa odohráva v španielskej divočine, sa objaví iba 7 hercov, resp. postáv. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama