Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Ešte nikdy som nevidel také sprzneie slova Rock. Ak si pán Diamond myslí že cukroví modeli Jonas brothers spravia z tejto sra*ky SCHOOL OF ROCK 2 tak sa mýli. O komerčnom úspechu napriek tomu nepochybujem, veď zámorská mládež doslova hlce čokoľvek čo zaváňa kombináciou hudba+deti, napokon po Disney chartbreakeroch typu HIGH SCHOOL MUSICAL a HANNAH MONTANA treba rýchlo dojiť kravu kým sa toho deti neprejedia. ()

Harts odpad!

všechny recenze uživatele

takoveto teenagerovske komedie jsou pro me oddychovkou, ale tohle bylo uz na me moc, chvilemi se mi to libilo, chvilemi jsem se za vsechny ty kocicky stydel, at uz proto ze neumeli hrat, tak proto, ze kdyz zpivali tak se kroutili tak nerealne, ze jsem jim neveril, ze to nataceni filmu je vazne bavi. Mozna to byl umysl, no pokud chteli scenariste vyvolat, ze to jsou 10lete holky. A ta povrchnost celym tim filmem, vsechno bylo tak jasne jeste drive nez to skonci, stydel jsem se, ale dokoukal, uz jen proto, ze jsem doufal, ze ty pisne budou kazdou minutu lepsi a lepsi. ()

Reklama

Wooke 

všechny recenze uživatele

Let's make some other weird and awkward stuff like this, please ! Alebo radšej nie. Ako, nebolo to vyslovene nudné, ale bola to typická moderná diseyovská..hlúposť, ktorá nemá žiadnu pointu a chcela len vyzdvihnúť bratov Jonasovcov, tak ako to v minulosti bolo pri High School Musical. Ale predsa len to nie je odpad, ktorý by patril do koša alebo niekde, kde to už človek nikdy nebude vidieť. ()

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Jak tento film hodnotit? Ani nevím. Je cílený na určitou věkovou skupinu a to 10-13 let a hlavně na holky. Na děti, co sní o tom, že z nich budou hvězdy a nebudou se muset namáhat. Pro ně je tento film jako dělaný a asi by mu dali 5*. Jenže mě už tento styl filmů nijak neohromuje. Kluk a holka se začnou mít rádi, pak se pohádají a nakonec se dají dohromady a mezitím je taková divná popelka, kdy kluk hledá holku, kterou slyšel zpívat. Nevím můj žánr to není. 1* jsem tomu dala pouze za docela ucházející písničky, i když teda vůbec nechápu, proč se to jmenuje Camp rock, když rocková písnička tam byla snad jedna a to si vůbec ještě nejsem jistá. Už se na to asi nikdy nepodívám, a pokud někdy ano, tak asi z největší nudy a až nebude, na co se dívat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Prostředí 2/10/// +písničky, hudba, finále, částečně choreografie -scénář, marketing, vše působí hodně vyumělkovaně, Jonas Brothers, naivita všech/// Ehm no, tohle je špatný. Ani ne tak film, který své věkové publikum osloví. Spíše fakt, čím ty současné teen diváky krmí. No a oni jim to samozřejmě žerou. Problém je opravdu v tom, že vše je prvoplánované, od začátku do konce, udělané tak aby se to všem zalíbilo. Jenže jakou to má úroveň. Netvrdím, že to nechápu. Vše je opravdu spíchnuté tak, aby lidi šly na film protože tam je Jonas Brothers a následně aby šly na koncert protože se jim ta hudba vryje pod kůži a mohl bych pokračovat. Z mého pohledu u mě tato kapela totálně propadla. Demi Lovato je na tom o něco lépe, ale i tak mě nedokázala úplně přesvědčit o svém zpěvu, natož o svém hereckém umění. Dle mého Alyson Stoner a Brenda Song jsou na tom lépe. I když najděte mezi nimi 5 rozdílů. A teď se vracím zase k filmu. Čert vem marketing, ten je dnes základem všeho, ale to nemělo zabránit tomu aby tento film byl alespoň dobrý a to se nestalo./// Celkem 33%/// ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama