Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

zbysik 

všechny recenze uživatele

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení. ()

Azrael odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct?...Jmenuje se to Camp Rock ale rock tam neuslyšíš.Absurdní podívaná na americké teen ‘‘herečky‘‘ které prostě neumí hrát a šamponci kteří mě vážně iritovali.K tomu přidej děsný příběh,pitomé dialogy ach ty dialogy prostě všechno špatně…Odpad dobrý tak pro bezdomovce jako náhrada za polštář. ()

Reklama

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že ve filmu Camp Rock bude nějákej rock se šeredně spletl. Za ten název by měl někdo dostat přes hubu. Všude samej disko-hip-hop-pop, doplněný nehoráznou naivitou tý, neustále se usmívající (čti: divně čumící), holky. Typický film pro dvanáctky, který vlhnou, když viděj Jonase, Hannu Montanu, nebo Bíbra. Fakt shit, du blejt ()

enyama 

všechny recenze uživatele

Jedna z klasických Disneyovek:-)) Na vypnutí myšlenek a odpočinek ideální. Když víte co čekat, tak proč kritizovat!! Disney nezklamal:přehnaná gesta, multikulturní osazenstvo, lidé, co chtějí změnit svět, klasická záporačka, klasická klaďaska...no pohoda ne? - hvězdičku bych ubrala za příšerný taneční výkon Demi na finaljamu!! A že je to vyumělkované - to je většina těchto filmů. Pokud jste si nevšimli, tak to není pro hlubokomyslné zážitky, ale pro nemyslící veget!:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)

Reklama

Reklama