Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Asi už z filmů stylu HSM blbnu, ale tohle se mi líbilo. Pro mě i lepší písničky než v muzikálu a Jonasovi jsou mi rozhodně sympatičtější než Efron a i když Demi Lovato nemá tak pěkný úsměv jako Vanessa mám ji radši už kvůli tomu, že je schopná zpívat s rockovou kulisou. Sice to nebyl rock v pravém slova smyslu, ale co prosimvás chcete od těhle? Nebyl to muzikál, byl to film. Nebylo to originální, ale bylo to chytlavé. Myslím že nepřeháním, a jestli jo tak čtvrtá * je za soundtrack :) ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Why the bloody hell, se to jmenuje Camp Rock? Jediny co je na tom rockovy je asi ten nazev. Kdyz prejdu tohle tak mi byl Joe Jonas daleko sympatictejsi nez umely Zac Efron, bohuzel ale hlavni divci postava na Vanessu nema :-) No jinak je to jen dalsi z rady muzikalu, se kterymi se ted roztrhl pytel. Je to neco jineho nez High school musical, ale rozhodne ne lepsiho. Porad vse zustava krasne, proslunene, holky jsou namalovane a ucesene uz kdyz vstavaji z postele. Aspon ze ukazali jak vetsina amiku je povrchnich a namyslenych. Ale ani pokus o dramatickou zapletku se nejak nezdaril... pro me slaby podprumuer ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

To by mě zajímalo, co dělá v názvu slovíčko Rock ? Když vezmeme bandu +-14 letých holek napatlaných chemikáliemi tak, že jejich obličeje házejí šílený odlesk, dostaneme děsivý obraz. Pokud ty dívky otevřou ústa, nedejbože začnou zpívat, tak já nemám slov. Najde se zde pár vtipných okamžiků, většinou za asistence vedoucího tábora, jinak to je vážně hodně nezáživné dílko. Lhát se nemá, to je moto celého filmu, tak proč si vylhali název ? 60 minuta a mačkám Delete... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

A je tu jeden z priemerných amerických muzikálov, ktoré sa tvária že ohúria celý svet. No hú-hú a ešte čo nie. Nedá sa povedať, že by išlo o film ktorý je nejako výrazne zlý, alebo by vám prišlo zle po chvíľke pozerania, ale na konci odídete prázdni, či už z kina alebo od televízora. Nič to vo vás nezanechá, iba ak by ste boli fanúšikovia Jonas Brothers, Demi Lovato alebo tuctových amerických muzikálových songov. Jednoducho nevidím rozdiel medzi týmto a filmami typu High School Musical od iných muzikálov, sympatický ľudia, chytľavé melódia lacný dej a to je všetko. Ľahko oblbnuteľným deťom v teenegerskom veku nič viac netreba. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)

Reklama

Reklama