Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak někomu to třeba i pomůže, ale dělat tohle cíleně pro veřejnost, aby se u toho bavila, se mě moc nelíbí. Viděl jsem pár dílů jen proto, že se na to chtěl dívat kolega z práce na pokoji, když jsem byl na montáži a venku zrovna lilo. Musím ale uznat, že kdo má chuť si poplakat (a nutno říct, že pořádně), tak pro něj je tenhle pořad jasnou volbou. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Možná teď někoho překvapím, možná i někoho zklamu, ale chci být upřímný a upřímný v tomto případě budu. Byl bych pokrytec, kdybych tvrdil, že se mi tento pořad nelíbí. Styděl bych se sám za sebe, kdybych tento pořad neohodnotil dle toho, jak to cítím já a nechal se ovlivnit hodnocením davu. Ale já jsem neovlivnitelný a vždy hodnotím podle svého vnímání a cítění. A pravdou je, že tento pořad, který sleduji teprve od ledna 2008 s tím, že jsem tam měl asi dva měsíce přestávku, se mi velice líbí. Jistě, mnohdy je to kýčovité a je mi trapně za některé účinkující. Někteří účinkující se tam znemožní, jiní naopak prožijí nejšťastnější chvíle při opětovném setkání s někým dávno ztraceným či dokonce dosud neviděným. A já se na to dívám a dojímám se. Skutečně musím přiznat, že Pošta pro tebe už ze mne vyloudila nejednu slzu a mnoho emocí. Dokonce jsem se dostal tak daleko, že si jednotlivé díly nahrávám na DVD, abych až jednou Poštu vysílat nebudou měl nějakou pěknou vzpomínku na tento pořad. Takže já za sebe upřímně říkám, že tento pořad se mi líbí a je v současnosti jedním z mála pořadů, na které se dívám pravidelně. Jediné, co mi tam vadí, je pošťák Ondra, který mi je mnohdy krajně nesympatický. Každopádně tedy svůj komentář končím konstatováním, že zatímco mnozí zdejší "intelektuální" uživatelé vidí v tomto pořadu jen trapný a odporný pořad, já v něm vidím pořad, na který se rád vždy znovu kouknu. Dávám čtyři hvězdičky. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, já vždycky viděl jenom kousek, a to ještě jen tak na půl oka zrovna když jsem se oblíkal před cestou do hospody, ale pokaždý jsem se královsky bavil. :-) To je prostě kultovní záležitost! Esterka, Ondra, tklivá hudba... paráda. :-) Topino, ty necito, kdyby k tobě Ondra přišel, těžko ho budeš skopávat ze schodů, když se k tobě nedozvoní! :-))) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

No,co k tomuhle říct .. Představte si nekonečnou talk-show která hraje už 8 let a je stále o tom samém,nenabízí nic nového :)) .. Neříkám,že to občas není zajímavé,někdy se zasmějete,někoho politujete a zhodnotíte jeho minulost..Ale to je tak vše..Za Ondru a nápad (najít osoby po x letech , zajímavé) dávám 2* ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dívim se že to tak špatně hodnotíte. Je to obyčejný pořad jak se potkat s tím koho jtse léta neviděli a nemáte možnost se sním sejít a nebo nemáte odvahu sami za ním jít. Někdy je to velice dojemné ,ale i smutné. Mnohdy jiná možnost není než to řešit přes tv pořad.Né že bych to nák sledoval ,ale sem tam něco vidím. Pořád má své opodstatnění. Teda až na děsnýho poštáka Ondru. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama