Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (102)

Dr.Abe 

všechny recenze uživatele

Masaker, oproti prvním seriím pouze z Británie je tohle fakt hlíííína. Nejvíc žeru 8. návštěvníka měsíce a tu vedoucí v centrum pro tlouštíky. Zatim jsem to vše zkouknul bez titulků, takže budu vychnutnávat na dvakrát protože puberťačku v táboře pro problémové dívky jsem fakt nestíhal......Rozhodně doporučuji po shlédnutí pár dílů ze starých serií Little Britain. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

pár geniálních (Bing Gordon) a spousta povedených scén kontra velké množství scén trapných a nevtipných.. oproti původní Malé Velké Británii ovšem jednoznačně posun k lepšímu! silné 3* ... EDIT: po nejednom opakovaném zhlédnutí tohoto šestidílného nářezu plného nekorektností a absurdností musím přidat hvězdu - MVB je za velkou louží ve své nejlepší formě a i těm skečům, nad kterými jsem dříve ohrnoval nos, nakonec dávám palec nahoru.. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě baví víc než série Malá Velká Británie, neboť zde se dostáváme do konfliktu USA vs. Británie a z toho se dá vytěžit humor k nezaplacení. I zde ovšem platí, že ne vždy se scénka vydaří a zvrhne se v trapnou, rasisitickou nebo vulgární podívanou, ale stejně tak se najdou scénky, které jsou k popukání. Paní se psíkem u mě vede na plné čáře :) ()

Yossarrian 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že u prvních tří dílů jsem se náramně bavil. Pro tvůrce (zdá se) neexistuje žádné tabu, které by nedokázali dovést ad absurdum. Docela se divím, že mají amíci takový nadhled a pustili tuhle těžce sebereflexiní nadsázku lidem do obýváků. Jsem zvědavý, zda budou mít tvůrci dost fantazie a elánu vymýšlet stále nové situace nebo jen budou recyklovat stávající postavy. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama