Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvární plátky jsou nejžádanějším zbožím na stánkách. Top Star Magazín tento potenciál vůbec nevyužívá. Chybí mi krysy, donašeči, lidi v poli, ti kteří donesou na svého kamaráda, zradí 20 leté přátelství, vzbudí v kamarádovi touhu vraždit - bez nich to dnes nejde nikde! Bulvár musí lhát, šokovat, pomlouvat, dělat bordel, slovně někoho napadnout, aby se rozhořelo velké soudní řízení. Bulvár prostě musí upoutat jakýmikoli prostředky na sebe pozornost. V tom Top Star propadá. Nikde jinde než v reklamě na Primě jsem o tom neslyšel. ()

Reklama

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Osina v zadku, zahleněné televizní vysílání, zbytečné, naprosto zbytečné. Koneckonců všechno to jde do kopru, i televizní zprávy už stojí za vyliž.... jestliže se z hlavního vysílání dozvím, co se děje s Džambulkou a kolik stála svatba nějaký nány, je lepší sledovat události na internetu, tohle je jen špína. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dneska konečně setkal s odvrácenou stranou české TV zábavy. Dosud jsem žil v přesvědčení, že pojem sračka z obrazovky je synonymem pro kolumbijské telenovely a jejich české mutace v provedení komerčních stanic. Tento omyl mi rychle vyvrátila vyhulená mahulena a její příběhy ze života sereblit. Půlku ze zmiňovaných ani neznám, druhou nesnáším, takže jediné pobavení mi přinesla informace, že Ivetě Bartošové vyrostlo na pohlavním ústrojí něco cizího a Iveta neví, co to je? A co Pomeje? ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama