Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Pan Babica stručně a jasně vysvětlil, jak oloupat cibuli, aby jste nebrečely. (Ono to ale opravdu nejde bez slz) Nepomůže prý voda v ústech ani mokrý nůž. Musíte velmi zrychlit tempo, ale bohužel stihnete maxim. 3 cibulky. Až potom vyroníte první slzy:) Takže nám pan Babica sdělil, že bez slz to prostě nejde:) ()

Reklama

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Horší pořad o vaření jsem snad nikdy neviděla... stačí jak Babica nazývá běžné jídlo či druhy koření... a jeho "slavné" trapné výroky - jako že indičtina je jazyk v kterém se mluví v Indii, mozarella je dobrá na hubnutí a spousta dalších... nebo ty jeho blafy jako Srnčí polívkoguláš s rumem, gulášové závitky se šunkou a eidamem... prostě odpad kdo vaří podle něj toho upřímně lituju... ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno