Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty, pro puťky i doroty... %-o . . . Baby vlhnou, sliní, vrhnou, do hospody chlapi prchnou... ;o) . . . Jsem šťasten tomu, že jsem coby >chlapica< vlastně úžasný kuchař - aspoň teda ve srovnání s mistrem (sic!) kuchařem Babicou... A to je raděj celý, bodrou chuť... - - - - - (Vídáno nahodile o hladu občas na >novicově žrádelně< , hodnocení 2850., komentář zde dietní jako dvěstědevadesátýdruhý - 20.7.2011) ()

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj bože, was ist das? Jak někdo může vařit a upravovat si ne jednu, ale všechny suroviny k obrazu svému! ,,Když nemáte tuto surovinu, nahraďte jí touto, když nemáte ani tu, nedávejte tam tedy nic." A pořád si myslet, že je to stejný recept! Podobně vařil i pejsek s kočičkou. ,, Dáme tam vše, co máme rádi." A jak to dopadlo. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka je prostě mistr improvizace a my můžeme být rádi, že nám jen vaří a že nás neléčí. Jen si to představte. Bolí vás zuby? Nemáte po ruce obklad? Heřmánek došel? Pohotovost nefunguje? Nevadí! Rozstříhejte Kosmodisk z naší zvýhodněné nabídky na jednotlivé kostičky a žvýkejte dokud bolest neustoupí. A můžete si to udělat doma. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

U kuchaře v kuchařském TV pořadu je důležité, aby dokázal nadchnout. Babica ovšem působí mimořádně arogantně a otráveně. Není mi cizí jeho přístup "vařím jednoduše, z dostupných surovin, pro obyčejné lidi". Rád bych ale viděl zápal, zájem, vřelost. Ne kyselý, arogantní ksicht Jirky Babici, který párkrát něco zachrchlá a tím pro něj prezentace pro diváka hasne. Zlatý Jamie Oliver!!! ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

„Vraž do toho bramboru“ aneb nečesaný křupan vaří šlichtu. Jen díky tomu, že pro pořízení dálkového ovladače k televizi není třeba inteligenční test, může tento hitmaker trapnosti i nadále šířit svou kulinářskou demagogii. „Chilli nemáme, tak tam dáme brusinky. Bude to takový jako brusinkoidní.“ Děs, běs, Babica. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama