Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Svižná cooking-show? To mi ho vyndejte a omlaťte o schody. Ano, přesně o ty schody, po kterých vystoupal Jirka Babica, úspěšný to prodavač sportovních potřeb, do kuchařského nebe. Ono se říká, že když už děláte pořad s Jiřinkou Bohdalovou, v zákulisí stojí (stál) Zdeněk Pohlreich a dva další borci, kteří ji přesně radili, jak to má v tý misce matlat a co u toho říkat za kuchařský moudra. Byla to tragédie, ale zachraňovala to populární herečka a tým schopných všeobecně uznávaných kuchařů. Ovšem u pořadu Jirky Babici vidíte, že si to tam matlá sám a to ani není legendární český herec ani proslulý kuchař. Sám nejsem profesionální kuchař, ale selský rozum mi říká, že ne vše musí chutnat tak, jak to vypadá nebo co se u toho povídá za nesmysly. Takže pořád myslíte, že je to svižná cooking show? Show to je, o tom není pochyb. Show je to hlavně teleshopingová... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Relácie o varení všeobecne považujem za jeden z najnižších filmových produktov. Nech to uvádza aj ten najlepší šéf kuchár na svete, vždy to bude len blbosť pre gazdinky. Občas sa niekomu tam podarí vsunúť aspoň nejaký vizuálny, originálny nápad alebo zábavného kuchtíka, či fešnú kuchárku. V "Babicových dobrotách" nie je nič, čo by stálo za pozretie. Jiří Babica je nechutný, upotený, uhundraný chlap. Počítam, že si ani neumýva ruky, keď ide z toalety. Ja by som veru tie jeho "dobroty" nejedol. Odpad! ()

Reklama

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebo jsme dělali v Düsseldorfu takovou akci pro pět tisíc lidí a vezli jsme tam jídlo kamionama. Všechno jsme to přišpendlili, aby to po cestě drželo. Přišpendlili jsme to blbě. Přijeli jsme na místo, otevřeli dveře a puding plaval v nudlích, krabi se v tom plácali… Za tři hodiny jsme to museli dát do původního stavu." No ty krávo... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Jirka je prostě mistr improvizace a my můžeme být rádi, že nám jen vaří a že nás neléčí. Jen si to představte. Bolí vás zuby? Nemáte po ruce obklad? Heřmánek došel? Pohotovost nefunguje? Nevadí! Rozstříhejte Kosmodisk z naší zvýhodněné nabídky na jednotlivé kostičky a žvýkejte dokud bolest neustoupí. A můžete si to udělat doma. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)

Reklama

Reklama