Reklama

Reklama

Babicovy dobroty

(pořad)

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (607)

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj bože, was ist das? Jak někdo může vařit a upravovat si ne jednu, ale všechny suroviny k obrazu svému! ,,Když nemáte tuto surovinu, nahraďte jí touto, když nemáte ani tu, nedávejte tam tedy nic." A pořád si myslet, že je to stejný recept! Podobně vařil i pejsek s kočičkou. ,, Dáme tam vše, co máme rádi." A jak to dopadlo. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický pořad s nesympatickým kuchařem/moderátorem. Styl jakým pan Babica moderuje a v tomhle pořadu vaří, mi přijde až moc buranský a tak nějak obyčejný. Těch několik dílů, které jsem ať celé nebo z části viděl, mi naprosto stačily k ironické zábavě na úkor hlavního "hrdiny" :-D....No a ten díl s tím trotlem, co hrál Babicovi při "vaření" na fagot, to bylo maximum "novácké" debility :-D ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty, pro puťky i doroty... %-o . . . Baby vlhnou, sliní, vrhnou, do hospody chlapi prchnou... ;o) . . . Jsem šťasten tomu, že jsem coby >chlapica< vlastně úžasný kuchař - aspoň teda ve srovnání s mistrem (sic!) kuchařem Babicou... A to je raděj celý, bodrou chuť... - - - - - (Vídáno nahodile o hladu občas na >novicově žrádelně< , hodnocení 2850., komentář zde dietní jako dvěstědevadesátýdruhý - 20.7.2011) ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Horší pořad o vaření jsem snad nikdy neviděla... stačí jak Babica nazývá běžné jídlo či druhy koření... a jeho "slavné" trapné výroky - jako že indičtina je jazyk v kterém se mluví v Indii, mozarella je dobrá na hubnutí a spousta dalších... nebo ty jeho blafy jako Srnčí polívkoguláš s rumem, gulášové závitky se šunkou a eidamem... prostě odpad kdo vaří podle něj toho upřímně lituju... ()

BitlDjus odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem uvažoval vo tom vůbec jak ten název sekaná moh vzniknout, tak a vyudedukoval jsem si, že pravděpodobně dřív ty mašiny, ty strojky neměli, takže prostě lidi to maso vzali a rozsekali ty zbytky co měli a vznikla jim vlastně takovádle jakoby mletina a z toho voni dělali si takový ruzný samozřejmě pochoutky. - Jiří Babica ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama