VOD (1)
Antikrist Hicks opět zasahuje :) Na rok 1989 a ještě k tomu v Texasu - klobouk dolů! 8/10 ()
Nasrat tolik lidí za 82 minut vyžaduje hodně úsilí, ale pouze Hicks si v tom libuje, ty kokot. Takže tak. ()
Za pasaz o koureni dam hvezdu navic. :) (...a taky za tu, mozna nechtenou, fatalitu, kdyz vtipkuje o rakovine za pet let...a za pet let umre na rakovinu. To je zivot. To nevymyslis.) ()
Vystoupení přechází do negativního napětí až příliš snadno a vy si říkáte, kdy ho ti texaští puritáni a vidláci vypískají, protože ti lidi, ke kterým mluví jsou pravděpodobně ti samí, proti kterým mluví (a že to v pozdější části jde cítit). Žádnej stand-up komik na mě nepůsobil tak cynicky, zahořkle a ostře jako antikrist Hicks, ten chlap byl sám sebou každou vteřinu. S ukňouraným, falešným, moralizujícím kreténem jako je třeba Cosby se to absolutně nedá srovnat (a že těchle vlezlých Cosbyů je). Začal jsem s Dylanem Moranem a ten pro mě dlouho byl #1, ale když jsem si ho teď nedávno pouštěl, po několika letech a zkušenostech nejen ve sféře stand-up comedy, ale obecně, tak to bylo o tolik slabší a lidi jako Hicks a jejich zvířecí upřímnost, která si nebere servítky s ničím, je žene kupředu a zraje naopak s časem jako víno (napadl mě i Hunter s. Thompson, ale oba borci jsou už historie). Nevýhoda je rovněž i ta, že pokud jste viděli Billovy předešlé vystoupení, první polovina 'Sane Man' je v podstatě plná, sice ikonických, ale bohužel i notoricky známých částí. Vcelku se to vleče, ale páni, jak to pak najede a že to má zvláštní atmosféru, jakou u jiných stand-up show neuvidíte. ()
Tak tohle je vážně komik, kterej nemá hranice! A jeho cynismus a sarkasmus je dovedenej prostě k dokonalosti! Černočernej humor na maximum... ()
"Ukázal nám, ako by rocková hviezda mala znásilniť malé dievčatko tak aby ju to bolelo, až by volala na svoju maminku." ()
Ftipnej sprosťák. Howg ()
Bill je prostě hero a kvůli svému předčasnému odchodu (křížek32) si posmrtně šáh i do přihrádky na mučednický čepice. Jeho skutečný velký dílo je ale imho Relentless. ()