Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Má cenu bojovat? Když výsledek je již předem jasný? Tedy, byl jasný ještě před začátkem soutěže... to musí bejt jasný asi každému. Zkorumpovaná sranda pro retardované infantilní citlivé blbečky.... co si musí nestále dokázat že oni jsou ti NEJLEPŠÍ! Ale herci jsou to opravdu špatní... jen jedna slze Vlaďoure? Jen jedna? Achhhchchch.... mentolka! Polk a já ti tak nefandil. Nu což aspoň jsem se znovu mohl přesvědčil o fekalních kvalitách tohoto pořadu... o praktikách ani nemluvě. Jasnej odpad... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

To není možný to je tady taky:-D První série tu jsem sledoval asi jako každý, každý to žral, což šlo poznat, když šel člověk večer po ulici, tak zpoza oken slyšel tu známou melodii( Vyvolení uvodní song - pro zapomětlivé;-] ) 1.série - 3,5* ale ty ostatní dvě to je odpad....radši je nebudu ani komentovat.... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá řada byla vlastně jediná, na kterou jsem se čas od času díval a to proto, protože v té době, kdy byly vysílány první tři rady nám nefungovala Prima. :D Nebyla to zase tak špatná řada. Prima vsadila na oblíbeného Vladka a ten své popularity z jedničky využil tak, že to dotáhl i zde do konce, sice jsem také fandil jemu a jeho skupině, ale přeci jen bych rád viděl vyhrát někoho jiného, "nového". Vladkovi to i tak přeju, vyčníval tam a na to diváci slyší. Byla to dost bláznivá řada plná špatností a hádek, kterých tu bylo až moc a to se mně na tom nelíbilo. Ale několik večerů jsem u toho dokázal zabít. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)

Reklama

Reklama