Epizody(10)

Malotru (Guillaume Debailly) je zadržený Daešom. DGSE sa snaží získať ho späť, pričom váha ohľadom prostriedkov, ktoré by mali použiť. Phénomène (Marina Loiseau), ktorá sa vrátila z Iránu, váha, či má pokračovať vo svojej činnosti v úrade. Nadia El Mansour sa pridáva k Európskej komisii, kde sa plánuje aktívne podieľať na obnove Sýrie a vytvárať doteraz neexistujúci dialóg medzi rôznymi hnutiam a frakciami, ktoré v krajine pôsobia. (Arsenal83)

(více)

Trailer

M.i.k.e

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

třetí série má opravdu hodně blízko k Homeland, ale na rozdíl od něj tu prakticky absentuje akce, mnohem méně se tady spoléhá na magické vteřinové načasování a celkově má Bureau opět velmi blízko k tomu jak špionský svět funguje v reálném světě. Má to svoje tempo (které není z nejrychlejších), ale dokáže slušně a nenápadně přiložit pod kotlem a najednou zjistíte že máte za sebou tři epizody. Moc lepších věcí ze světa agentů, špionáže a zákulisních čachrů není...85% ()

johny89

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl srovnat seriály Homeland, Fauda a tohle, tak bych skoro řekl, že to vede, ale všechny tři jsou naprosto ultimátní. Akorát Homeland jako jediný v některých seriích ztrácí. Tady je to bez zaškobrtnutí. ()

warrenur

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato seria mi viac ako predosle pripominala Homeland. Udalosti na blizkom vychode i spionazne hry s Marinou, ci tie v Parizi mali celkom naslapnute. Uz som si zvykol, ze tento typ filmov nieje rozpravkami so stastnym koncom. Spravodajske hry su vykreslene pomerne uveritelne a i zucastneni su autenticki. Francuzi opat boduju. Odporucam a vrham na sa na 4tu seriu. ()