Poznejte opravdové fenomény (nejen) hudebního světa! Toto je motto seriálu, který své díly odvysílává na Stream.cz. Fenomén má nejen komediální a dokumentární epizody, ale také třeba hororové, krimi nebo hudební. (Vojtino)
COŽE, Fenomén? Měl by se přejmenovat na Sexoném, posledních čtyřicet dílů (půlka všech) je o kozách, orgasmech a všem, co přiláká kliknutí, když to Stream hodí na stránky Seznamu. Nebo to přejmenujte na "kuriozity a zajímavosti". Doby, kdy to bylo skutečně o tom, co hýbe světem, jsou dávno pryč. Nic než virální blábol. Na staré pořady Streamu to rozhodně nemá. ()
Poslouchat hlas té babochlapky je na skok z okna. Díl o Ortelu byla poslední kapka. Nejsem absolutně jejich fanoušek a spojení ať už bývalé nebo současné s náckama je pro mě nepřípustné. Ale to co předvedla ta gender kravka v tomto díle kde si jako "odborníka" na sračky a hovna vezme logopedického kokota, idiotského, mozkově vybrakovaného, kokainem napuštěného zmrda, antičecha a na arabské péro v prdeli se těšícího Novotného je na těžkou petelici do ksichtu té pomatené píče. ()
Ve většině případů hloupé a nic neříkající. Nicméně chápu, že tento bezobsažný a jednoduchý, rádoby publicistický pořad s přímým tahem na branku má u široké masy neméně jednoduchých diváků úspěch. Karolína Vrbasová je celkem sympatická osoba, která správně vyhmátla "díru na trhu" a zalátala ji. Viděno cca 10dílů a dostavila se touha skočit hlavou do zdi, kam jsme se to jako národ dostali, že nás toto baví. Za mne 25%. ()
Vcelku příjemná několikaminutová jednohubka s příjemnou K. Vrbasovou. Zajímavá je absolutní nestrannost v dílech pojednávajících o palčivých problémech moderní společnosti a vcelku potěší obecná sumarizující fakta. Nic velkolepého, ale zároveň nic propastně špatného. Na streamu jeden z těch lepších pořadů. ()
Stream má opravdu krizi, když jsi vydržuje tuhle brněnskou naplaveninu. Tento pořad je opravdu slušná porce kravin, ale aspoň je tam snaha něco sestříhat a není to tak trapné jako ty její skládačky Česko v číslech. Opravdu nechápu, kde se tento moderátor s ženským jménem Karolína vzal, možná to bude tím, že vlezla do té trapné show Vyvolení a tam na sebe upozornila. V Brně si zrobila ostudu tak utekla do velkoměsta. Ta tupá renaultka si neumí vyčistit klimatizaci jednou za rok, pak slzí jako by se plavila s Dicapriem na přídi Titaniku. No i tohle má bohužel řidičák.... jo a nakonec ten její bratr to je taky dobrý dement. ()