Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (203)

gogos 

všechny recenze uživatele

Game Page je pořad s výborným nápadem, avšak naprosto tragickým zpracováním. Šárka Ulrichová je sice překrásná, ale tím to asi tak hasne. Jedinou solidní úroveň měl pořad ve svém zhruba půlročním období, kdy jej vedli Tukan s Alim. Jinak se jedná o sračku, která nemůže správného pařana vůbec zaujmout... ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Po dlouhou dobu jediný pořad věnovaný hrám. Re-play mu však slušně natrhává sedinku. Největší problém jsou ty různé rádoby vtipné ptákoviny, kterými uvádí jednotlivé recenze. Při sledování tohoto pořadu si připadám prostě trapně. Pořadu nepřidávají ani občas hodně divné verdikty, kdy recenzenti dají třeba o 30% nižší hodnocení než je celosvětový průměr. Nicméně Máša má šmrnc a stále je to pořad věnující se něčemu, co mě zajímá. 2 hv za úroveň + 1 za téma. ()

Reklama

Sesonet 

všechny recenze uživatele

"Mezihry", které uvozují všechny recenze v tomto pořadu o PC a Konzolových hrách, jsou to nejhorší, co může současný herní magazín poskytnout. "Kradou" drahocenný čas pro kvalitní recenzování a o to, podle mě, především sledujícím jde. Recenze samotné obsahují pouze obrázky z her. Neuvidíte žádné konkrétní situace či novinky, které hry přináší. Redaktoři je pouze zmíní v rychlém a suchém výčtu a hurá na další "mezihru". ČT v tomhle opravdu šlape vedle, raději doporučuji Re-Play. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Nostalgická záležitost. Právě tento pořad mě vrhl do vod počítačových her a už jen kvůli tomu, nemohu jít pod čtyři hvězdičky. Líbila se mi grafická stránka, moderátoři byli příjemní. Škoda, že to ČT ukončila. Pár nadšenců se to v roce 2013 pokusilo oživit ve formě YouTube kanálu, po třech dílech to ale bohužel zabalili. ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Hry mám veľmi rád a Game Page je jediny dostupný program o hrách, takze mi nezostáva nič iné ako pozerať. Krátke zábery z hier striedajú zdĺhavé, trápne a nezmyselné scénky, ktoré tomuto programu pre mňa uberajú minimálne 2 hviezdičky. Moderátori sú viac ako trápny, bez štipky hereckého talentu. Našťastie od prázdnin tohoto roku sa mierne zvýšila úroveň programu vďaka minimalizácii spomínaných hraných scénok. Snažím sa si nenechať ujsť žiadnu časť, ale celkový dojem je aj tak dosť mizerný. 30%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Úplně prvním moderátorem byl herec Roman Zach, jehož po roce vystřídala herečka Šárka Ulrichová. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)

Reklama

Reklama