Reklama

Reklama

Eso

(pořad)
Hudební
Česko, 1994, 59 min

Účinkují:

Michael Viktořík (moderátor), Tereza Pergnerová (moderátor), Vítek Havliš (moderátor), Martin Kocián (moderátor), Aleš Lehký (moderátor), Václav Jelínek (moderátor), David Škach (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Pořád zabývající se populární hudbou, v němž každý týden uvidíte 11 videoklipů. Jejich pořadí v žebříčku můžou ovlivnit pouze diváci svým hlasováním. V každém díle také vystupuje host nebo hosté z hudební branže. (Pumiiix)

Recenze (240)

Mufi315 

všechny recenze uživatele

Tak ESO ve své době počátků nemělo chybu. Sám si pamatuju, když jsem v šesti letech (rok 1995) poskakoval u obrazovky na tehdejší eurodance a sledoval, který tan hit bude vlastně nejlepší. Eso bylo tehdy emoční podívanou všech mladých lidí, protože to byl vesměs jediný pořad o hudbě (resp. Óčko neexistovalo, MTV moc lidí nemělo). Dobře navržené byli i novinky a staré hity, které se mohli vyškrábat až na "srdcové eso". Na české poměry tedy úžasný... Bohužel, časem začalo eso upadat a přirozeně s odchodem Terezi Pergnerové. A v posledním konci jsem už po něm ani nevzdechl. Jediný, co mě neustále vadilo, byli pozvaní hosti, na který si člověk ale mohl odskočit jako při reklamách. **+ (43 %) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

tendle pořad byl zezačatku hodně slibnej...skvely songy jako hrobař..a ujetá terina, která jeden rok masově zvířila poptávku po lízátkách,,,pak se tam ale vecpal ten vopičák yeti a všechno šlo do háje...tenkrát sem volal dokonce vláďovi ať ho vyžene zpátky na pole,ale ten blbec nejenom že muj dopis ani nečet v televizi,ale eště mi zdarma poslal 3 čísla casopisu ano a psa nováka...coz me zvedlo mandle eště víc, a napsal sem do esa yetimu osobne pár pripomínek ohledne jeho osoby, plus něco jako že jinak proti černochům nic nemám,že rej je jako oukej, ale von že je votřesny hovado....tejden na to sem se vod kamardky dověděl že sem vyhrál osum cédéček.....moje stížnost totiž byla omylem zařazena do soutěže a posléze opět vytažena černou rukou ze skleněného akvária...14 dnů nato mi poštou došel soundtrack z esmeraldy ()

zurivymlok odpad!

všechny recenze uživatele

Čágo, bélo, šílenci. :-D No, co k tomu říci? Když to začalo, byl jsem malinký špugastl - asi 13 let. Do dnes si zhruba pamatuju jak hráli pořád dokola skupiny jako Twenty four seven, Scooter, Kelly Family (zde byl i talent, ale ta image byla příšerná), spousty chlapeckých skupin, ale pro mě to bylo naprosto nezajímavé. Už dřívějšího dětství jsem si pamatoval klipy Michaela Jacksona či Scorpions a sklabě tehdejší "moderní" hudby propagované Esem jsem prostě nemohl přijít na chuť. Došlo to tak daleko, že jsem hudbu přestal až do sedmnáctého roku úplně poslouchat - ovšem tehdy mi štěstěna zjevila tvůrce jako Vangelis, Mike Oldfield, Pink Floyd či Enigma a Enya a já se konečně hudebně našel. :-) Eso tedy nepomohlo formovat můj hudební vkus a celý formát a hlavně úzké hudební zaměření nestojí ani za jednu hvězdu. ()

Bollek 

všechny recenze uživatele

Jeden z pořadů mého dětství. Každou sobotu ráno, tuším že kolem desáté, nám pouštěla písničky Pergnerka, později Leoš. Bylo jich i víc, ale na tyhle dva nezapomenu. Užíval jsem si moderátory i pěkné písničky v době, kdy se podle mě pop music docela ještě dala poslouchat. Nebo to je tím, že jsem byl tak malý? Nevím. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (12)

  • Martin Kocián se nachal slyšet, že když moderoval Eso, tak byl většinou pod vlivem pervitinu. (Duoscop)
  • Eso je jedním z nejdéle vysílaných pořadů TV Nova. První jeho epizoda byla uvedena již druhý den vysílání televize. Za tu dobu se na pozici moderátora vystřídali postupně Michael Viktořík, Tereza Pergnerová, Yemi A.D., Vítek Havliš, Rebeka Partyšová, skupina Lunetic, skupina Zoombie a Leoš Mareš. (Ded@M@tes)
  • Nejdéle pořad moderoval Leoš Mareš, který se v roli moderátora objevoval v letech 2004 až 2009. (Limetka_M)

Reklama

Reklama