Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pavla Anděla jsem jako moderátora nikdy moc nežral, ale nemohu mu upřít snahu (ostatně jako tvůrcům) udělat každý díl jiný – něčím výjimečný. Kvalita se samozřejmě odvíjela od toho, která skupina, zpěvačka, zpěvák nebo známá osobnost se tam zrovna objevil/a. Jak však plynul čas, díval jsem se na to stále méně a méně (je pravda, že ten vysílací čas byl pěkně na hovno…)… ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jde čas má tenhle pořad, stejně jako sám Anděl, znatelně sestupnou kvalitu. Kdysi jsem nevynechal ani jeden, ale to už je dávno, dnes je spíš vyjímkou, když se vůbec kouknu. Do konce jsem vydržel snad před třema rokama. Nakonec jediné, co zůstalo po tom všem, je nesmrtelné jakože, za což dávám tomu chebskýmu debilovi éé jakože vodpad ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem nevydržel až do úplného konce tohoto maratonu, holt nejsem Anděl:-) Když jsem byl mladší tak jsem si vždy raději počkal až na úplný konec tedy na klipovou noc ta mě zajímala ze všeho nejvíc. Pořad je to "KAŽDOPÁDNĚ" velmi zajímavý v našich poměrech ojedinělý, nechybí exlusivní host či případně živý koncert a to v obou případech spíše z méně známých nekomerčních vod.. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Po letní a zimní dovolené přišla na řadu s Andělem strávená noc. Z počátku neobyčejné zpestření a příjemná změna v televizním programu. Jak píše Radek99, kvalita však měla postupně klesající tendenci, navíc se následně tloukla s nějakým filmovým klubem nebo jiným pořadem, ve prospěch kterého jsem nakonec prováděl volby na dálkovém ovladači TV výrazně častěji a tento pořad opustil. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

..tak rád by som tento program pozeral, to by ho ale nemohol uvádzať jeden z (mne) najnesympatickejších moderátorov v Českých luhoch a hájoch..moje nesympatie vychádzajú z jeho: neustále sa opakujúcich slov, fráz, úšklebkov, nepochopiteľného smiechu, ktorý má často zakryť andělskú neschopnosť vynájsť sa v danej situácii..tak rád by som tento program pozeral.. kvoli hosťom a formátu..ale nie, nejde to, dnes som to opäť prepol a vydržal 5 minút.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)

Reklama

Reklama