Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Drom 

všechny recenze uživatele

Po letní a zimní dovolené přišla na řadu s Andělem strávená noc. Z počátku neobyčejné zpestření a příjemná změna v televizním programu. Jak píše Radek99, kvalita však měla postupně klesající tendenci, navíc se následně tloukla s nějakým filmovým klubem nebo jiným pořadem, ve prospěch kterého jsem nakonec prováděl volby na dálkovém ovladači TV výrazně častěji a tento pořad opustil. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento pořad stál úplně za starou bačkoru. Jediný co bylo vynikající, byl po skončení týdle hrůzy ''velký noční klipový blok''. To bylo opravdu vynikající a na tu by mi nestačilo ani 100 hvězdiček. Měl jsem co dělat, abych si udržel sluchátka na TV pohromadě, jinak by sousedům asi hrůzou stavěly vlasy na hlavě. Za pořad jako takový 1% a to jsem ještě moc hodnej. ()

Reklama

dehlie 

všechny recenze uživatele

reláciu som kedysi sledoval, ale je pravda že v poslednej dobe mi už pán anděl tak liezol na nervy, že by ma to nezaujalo ani keby prišiel barack obama. tie jeho omielané klíše (držte víka a kanál, to je hustý), príšerné otázky kladené hosťom. myslím, že môže byť šťastný, že vydržal 10 rokov na obrazovke. je to vlastne zázrak. chce to vážne zmenu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pavla Anděla jsem jako moderátora nikdy moc nežral, ale nemohu mu upřít snahu (ostatně jako tvůrcům) udělat každý díl jiný – něčím výjimečný. Kvalita se samozřejmě odvíjela od toho, která skupina, zpěvačka, zpěvák nebo známá osobnost se tam zrovna objevil/a. Jak však plynul čas, díval jsem se na to stále méně a méně (je pravda, že ten vysílací čas byl pěkně na hovno…)… ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Chtěl-li se člověk čas od od času vyhnout pohledům na zmalované 16tileté holčičky zvracející pestrobarevnou pálenku Pushkin na zánovní bílé tenisky svých nagelovaných boyfriendů a strávit pozdní sobotní večer u televize, byla tahle záležitost ve své době hodně zajímavou alternativou k softpornu na TV (hov)nova. Pavla Anděla a lidi kolem něj jejich práce evidentně bavila, hudbě rozuměli a přitom si nikdy nehráli na samozvané experty a většinou si k sobě zvali jedince, kteří skutečně měli co říct, zahrát či ukázat, aniž by si u toho člověk připadal jako na pouťové estrádě s cukrovou vatou, řetízkovým kolotočem a mediální obludou Leošem "víš, kolik mám prachů, pičo?!" Marešem, který pro nás neúnavně stále hledá další a další Superškvár... Chybíš mi, Anděli, fňuk! A 'Velká noční hudba' jakbysmet:( Já vím, pláču hezky, ale na špatným hrobě. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno