Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Terva 

všechny recenze uživatele

Trochu krutý a smutný začátek filmu nám neznačí, o co že to ve filmu vůbec půjde. No a pak se příběh líně vleče až do samého konce. Chvilkami jsem si nebyl jist komu mám vlastně fandit, zda masovému vrahovi Davidu Harrisovi ( Dylan Walsh ), nebo hlavní hrdince " smutné " rodiny Kelly Porterové ( Amber Heard ). David dělá tolik chyb, že už by to snad pochopil i blbec, vím, jsem do děje vtáhnutý dříve než se vůbec potkají, ale všechno má své meze. Tak nakonec jsem se zasmál jen jednou, to když Harri volal do redakce.....CITÁT - HLAS V TELEFONU : Redakce Portland Tribute, prosím. DAVID HARRIS : Potřebuji mluvit s někým ohledně zrušení předplatného.....Ve filmu zazní Mute Math a song Typical - http://www.youtube.com/watch?v=7XVWR-5fiG0 nebo Never less than perfect od Blurtonia a známá věc z filmu Underworld The Undertaker od Puscifer - http://www.youtube.com/watch?v=6n2YYe_d7t4 ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

X-tý remake postaršieho hororu...ale tento nedopadol vôbec zle..náhodou Stepfather je celkom dobrý skôr thriller, ktorý si pekne buduje napätie - najmä vďaka hlavnému hercovi....remeselne zvládnutá kamera, dobrá voľba ostatných hercov - Dylan Walsh (Gossip Girl) je dosť dobrá voľba...celkovo Stepfather je síce predvídateľný, ale v rámci remakeov, ktorá sa na nás valia neustále je tento nadpriemerným... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

David Harris je na prvý pohľad sympatický chlapík. Zdvorilý, slušný, ochotný, usmievavý. Vyzerá ako úspešný a pracovitý muž. Nefajčí, nepije, netúla sa po bordeloch. Vie sa postarať o dom, záhradu i auto. Dbá o svoj vzhľad. Je to sen každej slobodnej či rozvedenej zrelej ženy. Pravý americký gentleman. Najviac mu záleží na tom, aby rodina fungovala ako švajčiarske hodinky. Je ochotný urobiť všetko pre to, aby mal okolo seba šťastnú, spokojnú rodinku. Ale beda ak sa mu niečo zneľúbi. Vtedy ukáže svoju pravú tvár a stane sa z neho psychopatické monštrum. Rodinná idyla sa razom zmení na krvavý masaker. *** ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poměrné nuda. Člověk by čekal, že si remake odnese to nejlepší z klasiky a přidá něco svého díky aktuálnosti. No a zrovna na případě otčíma, by to mohlo být, vzhledem k celosvětovému trendu rozvodů hodně zajímavé. Že by to ale nějak dopadlo... Hlavní problém je v tom, že Nelson McCormick je špatný režisér. Snímek uplně zbytečně střídá tempa a ukazuje prázdné okamžiky aby pak zamlčel některé docela důležité. S tím tempem to mohl být záměr (cool hudba a stylové záběry při snímání mladých vs. pomalejší atmosférické záběry na otčíma a matku), který ale vůbec nefunguje. Naopak solidně ruší. McCormicka nepodrželi ani scénáristé, kteří bohužel flákají jednu botu za druhou a plácají klišé vedle klišé. Takže ze zajímavého konceptu toho vlastně moc nezůstalo. 1 - 2 hvězdy, ale díky slušnému Dylanu Walshovi, dejme tomu dvě. Who am I here? ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v solidní thriller, ale dočkal jsem se jakéhosi kleštěnce, který by mohl sloužit jako polopatické instruktážní video pro ty natvrdlejší studenty prvního ročníku filmové režie. K tomu mizerně volená hudba a otravný střih. Jedinými plus jsou představitel hlavní role a kupodivu i permanentně napjatá atmosféra. 45% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama