Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková

Recenze (255)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Stardance se mi líbí moc a bez uzardění to tady přiznám. Viděla jsem díly z každé řady, teď sleduju čtvrtou a přesto, že nic zásadně nového show letos nepřináší, pořád mě to baví. Na tanečníky je krása pohledět, hudební obzory si u toho člověk občas taky rozšíří a moderátoři jsou sympatičtí. Nejsem žádný Ebenofil, ale některé hlášky, které při jeho moderování zaznívají, jsou jednoduše dokonalé. ()

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych si tohoto pořadu vůbec nevšímal a nehodnotil jej. Ale protože jsem nucen se každou chvíli dívat (či vypínat zvuk) na monstrózní prezentace tohoto vrcholu všech kýčů, smyslného bláznění a stále divočejšího producírování, této oslavy plytkosti, a to vše na veřejnoprávní televizi, na kterou musím přispívat, pak hodnotím tak, jak jsem hodnotil. ()

Reklama

Una111 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pořad vůbec není moje parketa. A přitom mám ráda tanec, dokonce moc. Ale nemám ráda celebrity jako takové, nemám ráda reality show a už vůbec se mi nelíbí, že spolu tráví ženatí muži s cizími ženami a vdané ženy s cizími muži tolik času a v tak intimních situacích jako je tanec. Zajímalo by mne, jak rádi/rády sledují tenhle pořad manželé a manželky zúčastněných? - - - A tentokrát to navíc ještě autoři pořadu dost přešvihli s tématem svobody, kteréžto téma cpali úplně všude jak do jitrnic... O ten jeden bod se pak mohou rozdělit Tereza Kostková a Marek Eben, jemuž se divím, že StarDance jako katolík už léta moderuje a žádný problém v tom prostě nevidí. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

První série byla celkem povedená. Byla to nová soutěž s celebritama, která byla alespoň na určité úrocni. Bohužel s dalšími sériemi nepřicházely žádné inovace a soutěž se stala velmi stereotypní. Také mi neseděl v roli moderátora M.Eben, který tvořil moderátorský pár s neprofesionální T.Kostkovou, jejíž vykání M.Ebenovi působilo jako pěst na oko, respektivě zde na ucho. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

„StarDance“ je zábavný produkt pre nenáročných televíznych konzumentov, ktorým stačí sa večer vyvaliť na starý gauč a čučať na to ako na obrazovke poskakujú v žiari reflektorov české pseudo-celebrity. Úroveň ich tanečných schopností je hodnotenená porotou štyroch mediálne známych odborníkov, ktorí to berú tak vážne ako keby už na svete na ničom inom nezáležalo. Táto show bežala aj na Slovensku, pod názvom "Let´s Dance", prakticky sa jednalo o to isté. Nepáčilo sa mi to a nepáči sa mi ani táto česká verzia. Tanec, to nie je nič pre mňa. * ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (46)

  • Dosud absolutně nejvyšší tanečnicí, která se kdy ve StarDance objevila, byla v šesté řadě 187 centimetrů vysoká atletka Šárka Kašpárková, kterou taneční partner Jan Tománek navíc ještě převyšoval o tři centimetry. Naopak nejmenším tanečníkem byl zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert. (hippyman)
  • Po jednom z tréninků musel Dalibor Gondík, jemuž dělala partnerku Alice Stodůlková, navštívit nemocnici v Motole, protože mu křuplo v zádech. Naštěstí se dal dohromady a v soutěži mohl pokračovat. (Duoscop)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama