Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

AntonG. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší pořad zabývající se politikou u nás. Jenom se mi v poslední době zdá, že chce mít Moravec v pořadu co nejvíce hostů a proto čím dál častěji používá všelijaké telemosty atd. Jenže pak se mu celý pořad začíná rozpadat, protože si respondenti začnou (oprávněně) stěžovat na prakticky nemožnost normálně a objektivně diskutovat. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

já ani nevolim....když z toho nic nekápne, tak mě to nezajímá....jó, přiznávám že sem si vobčas ve 4 ráno zapnul čétédvojku a sledoval ty úžasný záběry ze sněmovny,,třeba jak třikrát za sebou přerušili hlasování...protože se několika poslancům podařilo vylejt si do hlasovacího zařízení limču,,,,,, ale jináč je mi politika naprosto volná......i moravec ....já sám bych takovouhle práci dělat nechtěl, dávat lidem otázky není zrovna moje silná stránka....jako dítě sem se jednou zaptal babičky, jak je možný, že má teta blonďatý kudrnatý vlasy, když ona i děda jsou černovlasí, a hned sem dostal vod táty přesdržku ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Což o to, formou je to parádní a občas je docela sranda tam vidět dva voly, jak se uráží a skáčou si do řeči. U mě ve školce by takové chování rozhodně neprošlo! Ale politika jde docela slušně mimo mě, takže je to pro mě takové tlachání o ničem, které má jen uklidnit lidi, případně jim dát šanci si zanadávat. 50% ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám chuť něco hodnotit, jen abych se vyhnul učení, a z tohodle pořadu jsem, myslím, viděl dost na to, abych hodnotil. Václav Moravec je skvělý, což o to. Ale pořád je to jen politický diskuzní pořad a ten mě nebude bavit nikdy dost ani na čtyři hvězdičky, natož na pět. A krom moderátora je jediný další důvod, proč ten pořad občas nechám běžet, že v neděli v poledne obvykle není co dělat, než sedět na gauči a čučet na televizi a v neděli v poledne nic jiného prostě nedávaj! ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Každý díl je výborně připraven. A i když ti politici pořád melou to svoje a pravidelně odpovídají na něco jiného, Vacláv Moravec z nich dostane aspoň to, že nechtějí odpovědět. A tak z nich kolikrát dělá ukázkové blbce! A navíc Moravec poslouchá filmovou hudbu! Dodatek: Poslední dobou (rok 2010) úroveň Otázek upadá. Moravec už není tak tvrdý, moc netrvá na tom, aby politici jasně odpovídali. Člověk se málokdy z debat, kde jsou jen politici bez odborníků, něco dozví. Snižuju hodnocení na 4*. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama