Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ono je to jedno, politici se nám občanům vysmívají neustále a nemá cenu tu hodnotit jejich projevy. Faktem ale je, že ikdyž se o politiku nezajímám, tak některé otázky jsou pokládány opravdu dobře a pro diváka zajímajícího se o politiku to musí být slast. Za sebe dávám 30% snaha se má přeci ocenit... ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Václav Moravec je kultivovaný moderátor, který ve svém pořadu umně drží na uzdě znepřátelené politiky, z nichž každý chce dosáhnout absolutní blaho občana jinou cestou. Po zhasnutí kamer se však zanícení rivalové napříč politickým spektrem chytnou kolem ramen, spokojeně si zajdou na panáčka a přitom vymyslí další způsob, kterak oddělit část rozpočtu pro svoje nekonečné potřeby. Za to Moravec pravděpodobně nenese žádnou odpovědnost, ale přesto to vyvolává pochybnosti o smysluplnosti jeho pořadu. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Úroveń pořadu se změnila, pořad se proměnil, Moravec už není tím, co býval. Moderátor politického dění by měl být nestranný a nepapouškovat názory, které jsou zrovna vnucované a rádoby in, nyní je příliš okaté, jaký názor je nám servírovaný jako správný, korektní, moderní, koho je dobré volit, koho vyzdvihovat a koho v diskuzích srážet. Dívám se pořád, nějaké informace to přinese, a i snad pro ty největší kritiky pořadu, když už nic jiného, tak alespoň tato publicistická show vypovídá něco o dnešní mediální scéně, omílání toho "vhodného", co si máme myslet a naprosto svobodné době bez manipulací... Nyní pořad slouží především určitým politickým názorům a stranám jako prezentace jejich ideologie, už ho neberu tak vážně. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by takový pořad vůbec měl existovat. Politikové ať dělají svoji politiku, kterou v pořadech tohoto typu ať pak komentují politologové. Nebo novináři. Nebo klauni. Ale aby ambiciózní kariéristé otravovali nedělní odpoledne, kdy by televizní divák měl spíše klimbat u pohádky, je zhůvěřilost. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama