Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý záchranář Ondřej Vetchý zaznamená při nahrávání hlasů vodních ptáků podivnou společnost na protějším břehu, jejíž zvrácený obřad tragicky vyvrcholí. Thriller ze současnosti podle scénáře Vladimíra Körnera. (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Piškotka odpad!

všechny recenze uživatele

Čekala jsem úplně něco jiného, lepšího, napínavějšího a ne takovou slátaninu a kovbojku v jednom. Taková česká směska inspirující se americkou akčností. Časové návaznosti dost mimo mísu, časté vyšinutí z rolí, extrém střídající extrém. Kupříkladu proč Ondra Vetchý řídí auto, když má poškozený zrak, pak to vypadalo, že pro změnu vidí jako ostříž..... A ženská hrdinka jak ho ve vážném stavu odpojuje na Jipu od přístrojů a veze ho do LDNky na lůžko otce, aby ho zachránila před spáry sekty. Přitom si neuvědomuje, že jí může umřít před očima v cuku letu. Scéna ala americká neverending story z nemocničního prostředí. A konec už je úplný úlet, jak Ondra s postižením mozku je v péči své zachránkyně a ona ho vyveze podívat se na ptáčky a nepřirozeně to komentuje. Děsná křeč. A nepadla ani zmínka, jak se vlastně vyřešila existence nebezpečné sekty, která obětovala mladou dívku a zabila ji. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nepochytil, o cem je rec... naznacuje se jakasi zapletka o pohlavarech ucastnujici se obradu nejake tajne sekty, drogy, nasilnosti, obchod s lidmi, ale zadna z toho neni ani rozvijena, natoz dokoncena.Clovek dokonce tezko urci, v jake dobe se film zhruba odehrava... tenhle film je ztrata casu. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo... Přišlo mi to dost reálné, někdy sice až moc schizofrení a depresivní, ale zachránil to Vetchý svým přirozeným projevem. Novým českým filmům moc nefandím, ale tohle bylo docela zajímavě ztvárněné a Nesvačilová mě mile překvapila, zahrála to fakt přesvědčivě. A tak dávám 60%, nebylo to vůbec špatný... ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Velmi negativistický příběh s nejasnýma konturama, směs která je nestravitelná a záměr tvůrce nepochopitelný. Některé záběry jsou jako by byly nedořečené - možná to zavinily střihačské nůžky, že z dějové linky nakonec nezbylo nic. Možná na úkor dlouhých přírodopisných záběrů... no, ani nevím, za co bych tvůrce vůbec mohla pochválit. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Vetchý byl jako lovec ne vodního ticha,ale spíš zvuků vodního ptactva docela přesvědčivý.Hned bych s ním zalezl pod jeho skrýš a pozoroval ptactvo v nádherné krajině.Petru Nesvačilovou jsem viděl poprvé a do té skrýše bych s ní vlezl taky.Avšak film je katastrofický!!!No je toto možné?Je:-( Hodněkrát jsem se s kolegou v práci(mám klidnou práci:-) musel smát.Bohužel tam nebylo nic vtipného. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kladně, v Lanžhotě, v Jeseníkách a u nádrže ve Věstonicích. (SONY_)

Reklama

Reklama