Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (168)

Xavi6 

všechny recenze uživatele

We are free now, finally, We are free! Tato slova jsem neslyšeli v celém seriálu a konečně jsme se jej dočkali. Je prostě paráda, že seriál začíná únikem bratrů, nyní vše končí únikem Sáry. Film to není nijak dokonalý, ale pro mě to je ukončení dlouhé ságy Prison Break a tak své hodnocení zvedám. Hodně nejasných věcí, jako jak to že už Sáru nestíhají, proč to Morrigan udělala, to se budem ještě dlouho ptát, ale hlavní je, že to všechno (skoro) dobře dopadlo. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

We're free now. Finally. We're free. Fanoušci neustále fňukali nad čtvrtou sérií a když už se alespoň v těchto dvou dílech seriál vrátil ke kořenům, stejně se jim to nelíbí? Nad některými komentáři opravdu zůstává rozum stát, zdejší uživatelé by si měli ujasnit,co vlastně chtějí:)).. Každopádně Final Break mi připomínal první série; když se děj odehrává ve věznici, tak je to zkrátka nejzábavnější a nejnapínavější. Mrzí mě jen ten smutný konec, který jsem patřičně prořvala:)) Ráda bych nakonec ještě zmínila skvělé výkony W.Millera (Michael),A.Nolasca (Fernando),W.Fichtnera(Mahone),nebo J.L.O'Keefe (Gretchen),bez jejich skvěle zahraných postav by to zase taková droga zřejmě nebyla:) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Posledná bodka za tým, čo malo skončiť naozaj veľmi dávno. Druhou sériou, kedy sa postavy jednoducho prestali vyvýjať a len tupo plnily úlohy scénaristov. Najdojímavejším faktorom na tomto snímku je jeho koniec, ktorý mi dovolil konečne vydýchnuť. Čo sa týka zvyšku, neskutočný kopec nezmyslov a nelogickostí, ktoré jasne poukazujú na to, že keď tam nie je nejaký skutočný dejový podklad a zvrat, jedná sa o kopec kecov a k tomu ešte v nie príliš atraktívnom prostredí. Zbohom prison break. Zbohom Michael Scofield. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak až po dalším zkouknutí celýho séroše jsem zjistil, že tenhle film byl vlastně ty dva dodatečný díly o Sáře. To už trochu dává smysl. Ale bylo to hlavně pro fanoušky, taková rozlučka se všema hrdinama, objasnění pár situací. Útěk absolutně podceněnej od federálů, zmáknutej za dva díly. Plus ta oběť na konci. Zbytečnost, ale v tu dobu, v tý éře, to muselo potěšit asi každýho skalního fandu. Nicméně, co se tak dozvídám, tak se má točit pátá série. Možná totální sračka, možná něco novýho. Kdoví, ale já se těším už jenom na ty herce. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama