Reklama

Reklama

Twilight sága: Zatmění

  • USA The Twilight Saga: Eclipse (více)
Trailer 3

VOD (1)

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (964)

Falko 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Davida Sladea, ktory ma na konte upirsky krvak s Joshom Hartnettom 30 DNI DLOUHA NOC (2007) som cakal trosku viac, aj ked som si bol samozrejme vedomy toho, ze toto je film pre teenagarov, teda hlavne pre dievcenske publikum a nemozu tu byt ziadne brutalne krvave sceny. Aby som mohol zhrnut doterajsie 3 casti, tak jednotka sa mi pacila zatial najviac, dvojka najmenej a tato tretia je nieco medzi tym, takze nastastie o trosicku lepsia, ako dvojka. Mozno sa dej filmu zda pre mnohych prilis jednoduchy a blby, ale mna to stale bavilo, len skoda ze akcie je tu stale prilis malo a dialogov prilis vela. _________ Kristen Stewart - (Bella Swan) +++ Robert Pattinson - (Edward Cullen) +++ Taylor Lautner - (Jacob Black) +++ Bryce Dallas Howard - (Victoria) +++ Dakota Fanning - (Jane) +++ Cameron Bright - (Alec) +++ Nikki Reed - (Rosalie Hale) +++ Anna Kendrick - (Jessica) +++ Michael Welch - (Mike) +++ Ashley Greene - (Alice Cullen) +++ Hudba: Howard Shore +++ (Videl v kine 15.07.2010) +++ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Já vážně nevím jako tohle hodnotit. Vždyť je to pořád dokola a nic jiného se neděje. Od prvního dílu po tenhle jsem nepoznal rozdil v ničem. Je jasný že debata, která se ve dvou hodinách opakuje tak dvacetlkrát, už je trošku mimo, ale tak proč ne, romantika tam byla! __ Hlavně Kristen má sexappeal že to až není možný, Pattinson je sympaťák a steroidovej "shirtless" Lautner je do počtu fajn, bez něj by to nebylo ono. ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Ono, kdyby to nemělo tak pozitivní ohlasy od těch po lásce dychtivých žen a ability upírů, které už známe, mohl by to být i velmi dobrý film, s charismatickými herci (až tedy na Kristen Stewart, je pěkná, ale ty výrazy, jako kdyby měla nějakou svalovou chorobu), hezkym, romatickým příběhem. Zápletka je tedy hodně jednoduchá. Ale celkově si myslim, že úroveň filmu jde trochu nahoru. Nebude to asi moje oblíbená sága, ale viděl jsem i horší filmy, s horšim nápadem, s horšim zpracovánim, horšími herci, ale s lepším fanclubem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další escort mission, kupodivu bez vážnější úhony. Je to těžký, když se holce líbí dva kluci. Ti si pak jdou samozřejmě po krku a nemusí jít nutně o upíra a vlkodlaka. Nejhorší je, když to jsou přátelé. Dva z mých přátel si tím prošli. Oba se zakoukali do opravdu krásné holky a oba začali na sebe vrčet podobně jako aktéři ve filmu. Jednou se takhle bez ní sešli aby si řekli co dál. Přeci jen se znali déle než znali jí. Jeden řekl, hele já na tebe žárlim a druhý já taky, tak co s tím uděláme? Vybodneme se na ní! A jak řekli tak udělali. Dodnes jsou přátelé. Ale tohle dokáže jen asi někdo. Tady má příběh mnohem více šmodrchanic. Zůstat s vlkodlakem, netřeba se měnit v upírku, jít do sňatku s upírem, je lepší se nechta rafnout. Navíc to bylo slíbeno partičce italských upírských mafiánů v předchozím dílu. Bella to má holt těžký, když si neumí najít normálního kluka na střední. Tenhle díl je vlastně jakoby vyvrcholením těch dvou předchozích filmů a i když to nepřineslo nic originálního, ten trojúhelník mně docela bavil. Vím, že jsou ještě dva díly, kterým asi neuniknu. Dva hrozivě hodnocené díly... Tak uvidíme jakou omáčku tvůrci nastavili z tohohle upírsko-vlkodlačího guláše. Dávám za tři novorozence. * * * ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit pocitu, že i kdyby se dal děj všech prvních třech snímků série do jednoho filmu dalo by se mluvit o nepříliš hutném příběhu. Takhle se dá dramatická kostra trilogie shrnout třeba takhle "To jsme si tak jednou šli zahrát baseball, potkali jsme tři upíry a moc jsme si s nima nepadli do oka". Jinak je všechno při starém, hrdinové jsou rozervaní, tu a tam rozervou nějakého toho vampíra a o sexu se stále jenom mluví. Choreografie a vizuální efekty ve velké bojové scéně jsou na úrovni, což je možná jeden z důvodů, proč už film z čiré otupělosti nepošlu do oblasti jednohvězdičkových šuntů... 30% ()

Galerie (168)

Zajímavosti (23)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 300,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 698,5 mil. (NIRO)
  • V januári 2010 unikol na internet prvý scenár k filmu, ktorý zrejme patril Jacksonovi Rathbonovi (Jasper Hale), pretože na každej strane sa nachádzalo jeho meno. (Greenpeacak)

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama