Reklama

Reklama

Another Gay Movie 2: divoká jízda

  • USA Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kluci jsou zpátky a jsou nadržení jak nikdy předtím!
Vybaveno totálně oplzlým humorem, toto pobuřující pokračování Another Gay Movie uvádí dobrodružství jarních prázdnin Andyho, Nica, Jaroda a Griffa, kdy vstupují do soutěže „Divoká jízda Gayů“. V této skandální komedii je rozpustilá čtveřice zapletena do všech možných druhů sexuálních náhod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (43)

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Často mam při sledování filmů pocit, že už jsem viděl všechno a po pěti minutách dokážu říct jak to dopadne. Až na vyjímky jsou hollywoodský komedie (obzvlášt romantický) jedna jako druhá, stokrát viděný klišé, banální zápletky a upocecně tlačený vtipy jak přes kopírák. Už jen proto musím týdle žumpě dát tolik hvězdiček - něco takovýho jsem prostě ještě neviděl (a doufam že zase dlouho neuvidim). Film je tak zvrácenej a špatnej, že se může s klidem zařadit vedle produkce společnosti Troma. Fekálie, až nepříjemně detailní sexuální scény, stojících č***ků jak na demonstraci dělnický strany, anal fisting zombies... wow. Typickej gag vypadá tak, že si to otec se synem pár minut rozdávaj a pak se navzájem poblijou. Na druhou stranu marně vzpomínam, kdy naposled jsem se tak smál, že jsem musel film pauznout. Filcky v domě, dancing in the (golden) rain, "mám svěrač jak sedmiletej"... + hodně dobrej soundtrack - Pains of Being pure at heart, Le Tigre, Nancy Sinatra... Oba filmy považuju za naprostý dno televizní zábavy, přesto jeho existenci chápu víc než další zoufale průměrnej a bezzubej film bez nápadu. ()

Averelli odpad!

všechny recenze uživatele

ačkoliv jsem se nenechala odradit komentářema, a říkala si "jedničku taky odsoudili a koukatelná byla, tak co může bejt za hrůzu tohle.." to byla ale chyba!! První chyba - vyměnili hlavní hrdiny, typologicky se trefili pouze do Jaroda, jinak se s nima absolutně nesmíříte.. druhá chyba- opravdu udělali z gayů totální buzeranty, které by člověk jen potkal na ulici a zabil je.. třetí chyba- Nico a inteligentní rádoby emotivní monolog? Podejte mi někdo kýbl!! Čtvrtá chyba - CELÝ FILM!!! Opravdu, ani jako ta nejzkomercionalizovanější blondýna jsem na tomhle filmu nenašla jedinou scénu která by se mi líbila.. tenhle film je opravdu ztrátou času, a když už to říkám i já, tak už to je hodně zlý :) ()

Reklama

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

No, nic jiného jim asi nezbylo než tam dát jiné herce. Pokud ti co hráli v jedničce byli všichni v realitě 100% heterosexuálové, tak se jim ani nedivím, že už takové prasečiny nechtěli hrát. A vůbec, klobouk dolů že tam vůbec šli se takto ztrapňovat. Ani se nedivím že už nenatočili trojku. Není to o ničem jiném než o souloži a sprostých slovech. Žádný zajímavý děj, poenta nic!!! ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, už jme se o tom bavili při recenzování prvního filmu, opravdu někdo natočil gay reakci na kultovní „prcičky“. A ano, což je ještě zarážející, někdo měl ten žaludek natočit další pokračování. V ústřední čtveřici se mávnutím kouzelného penisu vyměnili z třetiny tváře (správně, tváře ne postavy). Trapnost vystřídala megatrapnost. A gayové dostávají na prdel snad víc, než sedláci u Chlumce. Jestli že jsem u prvního dílu řekl: „NE“, tak teď nemohu jinak, než „NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!“ ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

První díl se mi docela líbil a nasmála jsem se u něj..Ale už na začátku druhého dílu jsem měla výraz "OMG".Tento film je příšerná hovadina..Ne jen že bohužel přeobsadili herce což mě naštvalo ale hlavně jsem myslela, že to vypnu u scén kde třeba na sebe asi 5 minut zvrací apod.Neměla jsem daleko k tomu abych se taky pozvracela.V prvním díle mi postava Nica přišla ještě trochu vtipná ale v druhém už to bylo přehnané a opravdu trapné.A vůbec celý námět mi přišel zvrhlý a nemožný.Naprosto zasloužené hodnocení-ODPAD. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se na Floridě ve městě Fort Lauderdale a v Los Angeles. (Terva)
  • Na konci druhého dílu je odkaz na to, že má následovat další díl, který by se odehrával ve vesmíru. Nakonec kvůli negativnímu ohlasu nevznikl. (megan017)
  • Film měl světovou premiéru na filmovém festivalu Frameline 28. června 2008 v San Franciscu. (Terva)

Reklama

Reklama