Reklama

Reklama

Některým světům svítí jedno slunce a některým tři. Na některých byste neobjevili vůbec nic, ale na Aporveru je život v každém zrnku prachu, v každé sykoně. I Aporver je živý, a jako každý živý má Srdce. Srdce ukrývá v bájném Ecidilu, v místě kde se rodí sykony a kde se dějí zázraky.
Po Noci prvního krveprolití začalo Srdce Aporveru krvácet. Umírá a celý Aporver s ním. Zachránit ho může jen jediný. Ten, který na Srdce Aporveru, Ecidil a zázraky v něm, nevěří: POSLEDNÍ Z APORVERU!  (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Když to chytře uhraje na to, že prachy protočil a pak už kvůli nedostatku peněz nebo nějakému problému nemohl točit dál, jinak by točil, tak by se z toho mohl vykroutit. Záleží asi na tom, jak moc vychcaně u toho postupoval a co mu lze prokázat. Jsem zvědavej, co se kolem toho bude dít a kam až je možno v čerpání peněz z eráru zajít. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Más slabú predstavivosť. Na Slovensku máme iné tresty. Tu sa kradnú miliardy a nič. Aj právoplatne odsúdený sa len tak dostane na Slobodu, keď sa jeho kumpáni dostali k moci. Ste žabaři. Ani kradnúť neviete. 😜

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Castrator

Já nejsem právník teda, ale podmínku bych si dolázal představit, když někdo bezúhonej zpronevěří sto litrů z obecní kasy a zaváže se, že to všechno zaplatí. Tady jde o miliony, který už nikdy neuvidí.

na příspěvěk reagoval Lacike, Castrator

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Pokud ale není film a nejsou ani vráceny peníze, které zmizely v černé díře, pak by ten idiot fakt měl jít sedět. 

na příspěvěk reagoval Castrator

Recenzos

Recenzos (hodnocení, recenze)

Co dodat? Česká televize promrhala čas i peníze na něco, co nebylo z neznámých důvodů nikdy zrušeno. Nečekejte na to. To už je opravdu větší pravděpodobnost že se dožijeme Rychle a Zběsile 20.

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Má smysl si nad tím vůbec lámat hlavu? Na světě je tolik zajímavějších filmů a seriálů, co alespoň vznikly a byly oficiálně vydány. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nejvice me rozesralo, ze konecne i zde, zmizela ta jeho tezce jista Valka s Mloky. Vybral na to prachy od ct a dalsich a dodal absolutni, hovno. Zavrel bych ho na dozivoti v cukuletu. Hajzla. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

JamesSi

Si delas prdel, nebo co? Ten tzv. Film, NIKDY nebude. To snad by cekalo jem 5lete brutalne naivni, dite. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

JohnnyV

Ja tez. Krejci je podvodnik a lhar nejvetsiho kalibru a kdyz si vzpomenu, ze slovutny Jan Stepanek lituje toho, ze se kdy s nim vubec spojil, hovori za vse. 

JohnnyV

JohnnyV (hodnocení, recenze)

By mě fakt zajímalo, kdo z CSFD nad tímhle paskvilem onanuje. Jiný důvod, proč to tady nekonečně visí, opravdu nevidím. 

na příspěvěk reagoval PKD

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Ahoj, snad tu ještě někdo je. Před pár minutami jsem vydal krátké video o tvorbě filmu Poslední z Aporveru na mém kanále. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých informací, které myslím nebyly zveřejněny. Například.: Film obsahuje cestování v čase, je tam full frontal nahota (i když později měla být asi cenzurovaná digitálními houbami) a stále se uvažuje, že film někdo koupí a dodělá. Je tam zmíněný i celý příběh filmu, takže bacha spoilery. Video, které jsem vydal je spíše shrnutím, ale zítra ve 16:00 vyjde jiné video, které jsem prozatím nazval "Utajené Aporverské Překvapení", které více dovysvětlí příběh filmu a mělo by mít 45 minut. Moje video zde. A zítřejší přidám samozřejmě zítra. Bacha, možná na internetu nevydrží dlouho. Jestli máte otázky, pište, zodpovím je, jak nejlépe můžu.

na příspěvěk reagoval PKD

Rypicong

Rypicong (hodnocení, recenze)

jsem slyšel, že je plánovaná premiéra v sekci film pro pamětníky...

minduton

minduton (hodnocení, recenze)

Tak vypadne z toho ještě něco? Celkem rád bych to zhlídnul i s tím zeleným plátnem, fantazii mám.

na příspěvěk reagoval mm13

JamesSi

JamesSi (hodnocení, recenze)

Nejvtipnější by bylo, kdyby ta věc, kterou prodávali za 10 milionů byla ta 30 minut dlouhá verze, která tady unikla před pár lety.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Jo pourachenej von je, ale za tu jeho poruchu se zavírá natvrdo.

Reklama

Reklama