Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se na tento pořad vždy týden třásl, ale občas naň mrknu, zvláště dělo-li se něco obdivuNEhodného, leč poslední dobou se mi z něj chce zvracet. Pominu-li rozporuplnou moderátorku (prý měla problém s Dopravním podnikem, ve „Hvězdy tančí“ se rovněž nikterak neblýskla a v rozhovorech působila jako dryáčnice), celý duch pořadu či spíš sestřihu je, jak to říci, tak nějak „pošklebovací“ až nactiutrhační. Co teprve, když, mužným hlasem, promluví pan Korecký – to je totální humor, kdyby to nebylo k pláči. A že by něco pořádně vyinvestigovali, to ani náhodou. Zneužívají materiálu natočeného před ostrým snímáním reportáže, co považuji za velmi neprofesionální jednání. Nedívím se, že kde kdo s nimi raději nemluví. Za komančů by si to nedovolili a raději táhli v jednom šiku... Nedivil bych se kdyby byl zde zdroj fejků pro „Chvilkaře“. ____ Myslím, že tímto otřesným pořadem TV dociluje povinné vyváženosti. Ovšem je to stejně příšerné jako politická a jakákoli jiná korektnost. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně to, co tahle země a politika potřebuje. Pořádnou sodu. Tým pořadu 168 hodin se s ničím moc nepáře, ale ani mi nepřipadá, že by s lidmi jakkoli manipuloval, na všechno má důkazy, argumenty a názory odborníků a ještě to umí okořenit tou správnou dávkou nadhledu. Malostranské korekce patří k mému nedělnímu večeru, jako houska k snídani. Díky díky díky, že tu jste. A dobrou noc. ()

Reklama

str0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak již bylo napsáno. Chválím deset let staré recenze z doby, kdy tvůrci pořadu snad usilovali o přispění k lepší politice. Chápu, že jistá míra korupce je nevyhnutelná, to se bohužel ale vůbec nedá připodobnit k dnešní podobě tohoto pořadu. Zde jsou reportáže točeny na zakázku toho, kdo si dobře zaplatil a jakákoliv seriózní žurnalistika je již jen pouhou vzpomínkou. Nelze se ani divit politikům, kteří tento pořad právě nesponzorují, že odmítnou hovořit do mikrofonu. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Pripúšťam, mnoho odhalení. Trefných, tnúcich do živého. Ukazujúcich špinu politiky. Čo vadí je až zarážajúco monotónna šablóna reportáží (šotov). Poviem príklad: redaktor/ka, sa niečo niekoho pýta a ten niekto neodpovedá alebo kričí, že koho doňho. Ja viem, takto napriamo to ukazuje aroganciu mocných, politikov a spupných podnikateľov. Ale: nedalo by sa aspoň občas trošku nejako inak? Pretože, ak 168 hodín sledujete častejšie, tak presne viete čo bude nasledovať a moment prekvapenia sa vytráca. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě, na Soukupovy opusy to nemá. Tohle je poněkud jiný level žumpy. Ale o to víc je to horší, že stále ještě spousta lidí očekává, že ČT bude nestranná a objektivní. Místo toho je tendenční, propagandistická a co mně nikdo nevyvrátí - pracuje na zakázku. Je sice smutné, když si z kritiky ČT dělá "téma" obskurní figurka Soukup na své Zeman TV, ale problém je, když právě odkaz na tuto skutečnost vede řadu lisí k v zásadě stejně primitivnímu závěru jako ony "zemanovce" a "soukupáře", že tady se jim servíruje "pravda". A Fridrichová? I když je rodinkaření v ČT kapitolsma o sobě, Fridrichová je v tomto směru skutečně snad nejobskurnější. Začínala na Nově, nicméně potom se přesunula do ČT, kde si čistě náhodou vzala Fridricha a v rámci tohoto svazku "urychlila" svoji karieru skutečně raketovým způsobem. Co dodat. Zemanovci a "kavárníci" jsou dvě strany téže mince. Stejně jako jejich nenávistná, hloupá a hlavně vylhaná propaganda.....té většině normálních lidí by se asi dost ulevilo, kdyby tahle mince spadla do bahna kanálu, kam patří a kde by ji nikdo nehledal. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama