Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

Georginek 

všechny recenze uživatele

Totální nářez....dle zdejšího hodnocení se dá pochopit, že většina hodnotitelů jsou buď úplný hovada, nesledujou politiku, nebo žijou v jedný cimře bez voken a televize...... vlastně, televize je třeba - aby mohlo stádo koukat na Televizní Noviny na Nově, Ordinaci, Cesty domů, Superstar, Hlas a podobné čůrákoviny, že??? ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 dílů se Šimkem si Politické harašení udrželo přibližně stejnou úroveň jako předchozí pořad S politiky netančím. I tentokrát se pořad skládal ze tří pravidelných vstupů - úvodní dialog, následovala na střídačku "tetička ze Slovenska" nebo nová relace "Rádio Bubu" a nakonec scénky "máma s tátou", popř. jiná humorná scénka (důchodce u doktora, důchodce u voleb, student u maturity z politické situace). Po Šimkově odchodu šla kvalita pořadu výrazně dolů. Bubílková je možná schopná novinářka, ale humoristka ani v nejmenším. Absence baviče Šimkova formátu byla evidentní, Bubílková na to sama nestačila, nezachránila to ani starými, několikrát provařenými vtipy a někdejšími Šimkovými výroky. Moje hodnocení se tudíž vztahuje pouze na prvních 20 dílů z let 2001-2003. Další díly bez Šimka nehodnotím, to bych musel pár hvězdiček ubrat, což nechci. ()

Vladajsoucna 

všechny recenze uživatele

Šimek je tragikomická postava českého showbussinesu. Vše, co dělal s Grossmanem, bylo inteligentní, vtipné, zkrátka vynikající. Jakmile Grossman zemřel, jako kdyby Šimek odešel i s ním. Vše, co následně dělal s Krampolem, Nárožným, Sobotou a naposledy s Bubílkovou už mělo jen sestupnou tendenci kvality. * dávám tomuto pořadu jen proto, že Šimek ho ještě držel svým bezprostředním výrazem nad dnem. Bubílková sama už je jen a jen odpad. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama