Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

Reklama

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama