Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 8
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 8

Recenze (368)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial do s7: Neuveritelne, ako sa dokazu vyhrat v takto pokrocilej serii. Raz sme na divokom zapade, raz s akcnymi hrdinami, raz vo vesmire, raz v alternativnej realite... a cele to posobi prirodzene. Nehovorim ze celych 7 sezon vsetko super, ale dokopy rozhodne velky palec hore a za tuto sezonu pridavam aj 5. *. // Zatial do S4. Začiatkom S4: Vôbec nie zlé, ale v poslednej dobe akási kolísavá... zábavnosť. Nejak to pre mňa prestalo fungovať. Cca druha polka S4: Super! Netradicne zaujimave pripady, fajn zvraty. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

Přes vlažný rozjezd se nedá Richardovi Castlovi upřít cit pro ten správný moment, kdy zahlásit nějakou krávovinu, aby koutky úst škubly divákovi zcela neesteticky v širokém výtlemu nahoru. Ani ke konci druhé série mě zatím soustavné popichování mezi dvěma ústředními představiteli neomrzelo, navíc to tak hezky jiskří, přesně jak to u podobných seriálů s mužem a ženou v hlavních rolí má být. Jednotlivé díly vyvážené, vražedné scénáře zatím pořád o něčem novém. Hvězdičky navíc! Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, snad tempo vydrží a i ti dva Beckettini policejní "přisírkové" dostanou víc prostoru - zaslouží si ho. ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Skoro totožné jako Mentalist, jen místo "okultisty", kterého v pátrání pohání jeho vlastní minulost (vyvraždění rodiny) je tady spisovatel, kterému jsou ti lidi vlastně většinou ukradení (alespoň to tvrdí), ale pátrání používá jako inspiraci pro své příběhy. Fillion je pořád stejně sympatickej, jako když hrál v... kdekoliv, vždycky je sympatickej a hlavně díky němu zvedám celé hodnocení ze 4 na 5. Tohle je opravdu oddechový seriál, u kterého se pravděpodobně pobavíte, odpočinete si a zároveň se nebudete cítit jako guma, že koukáte na nějakou stupidní pikačuovinu... ()

McClane 

všechny recenze uživatele

K pětihvězdičkovému pilotu se zbytek dílů bohužel nepřiblíží, originalita taky není příliš velká (kriminální zápletky nebo uspořádání týmu je prakticky Mentalist), ale ta tady není příliš důležitá, protože chemie mezi Castlem a Beckettovou funguje téměř dokonale. Jen ta dceruška je na můj vkus příliš přemoudřelá skautka, co se rozbrečí, když neřekne tátovi, že v metru jela na černo...Po první sérii 80%.___________ Po prvním dílu druhé série křičím: Beckettová, mazej se ostříhat!!!______________V průběhu druhé série zvyšuji hodnocení, zápletky jsou čím dál lepší, a je opravdu radost sledovat Castla, i když čte jen třeba noviny. Po zásluze nás čeká třetí série, snad se vysoko nasazená laťka udrží. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najnahláškovanejšia kriminálka, najsympatickejšia vyšetrujúca dvojica a prípady, ktoré nejdu zakaždým podľa klasickej schémy. Oddychovka do nepohody a zároveň našlapaná a inteligentná zábava, ktorá svoj potenciál nevyčerpala prvou sériou a aj s narastajúcim počtom dielov chémia medzi Nathanom Fillionom a Stanou Katič stále funguje na jednotku s hviezdičkou. A pri pohľade na to, ako si to obaja evidentne užívajú to nie je ani prekvapujúce. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • Hlavní představitelé Nathan Fillion a Stana Katić údajně v reálném životě nemají tak idylický vztah jako jejich seriálové postavy. Podle francouzského magazínu Télé 2 se prý dokonce nesnášejí. (Olík)
  • Čas 04:20 – na obalu, který patolog podá Castleovi, je vidět nesmyslné složení cukrovinky v češtině: vysoká fruktóza, kukuřičný sirup, umělá barviva a příchutě, Red 5, Žlutá 3 a 16, Boršč. (Proste..Jana)
  • Pod jménem hlavního hrdiny filmu Richarda Castla (Nathan Fillion) vyšlo několik knih i ve skutečnosti. Jméno autora, který pod pseudonymem Castle tvoří, je přísně střeženo. Knihy, pod kterými je podepsán, jsou „Heatová a vlna žáru“ a „Heatová a žhavá odhalení“. Autorem je Andrew W. Marlowe, tvůrce seriálu. (pufina)

Reklama

Reklama