Reklama

Reklama

Castle na zabití

(seriál)
Ukázka z filmu 7
Krimi / Komedie / Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2016), 124 h 47 min (Minutáž: 40–45 min)

Předloha:

Barry Schindel (povídka)

Hrají:

Nathan Fillion, Stana Katic, Molly C. Quinn, Susan Sullivan, Jon Huertas, Seamus Dever, Tamala Jones, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(173)

Úspěšný autor kriminálních románů Rick Castle žije se svou pubertální dcerou a svojí matkou v celku vyvážené domácnosti. Jednoho dne se však dostává na policejní oddělení, protože se ve městě objeví vrah, který kopíruje způsoby vražd z jeho knih. Při té příležitosti se seznámí s půvabnou vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, a protože ho žena zajímá, přes své známosti se "vetře" na policejní oddělení, aby se mohl účastnit vyšetřování, které Kate vede... (TV Nova)

(více)

Videa (14)

Ukázka z filmu 7

Recenze (368)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Já chci být Castle! :-) 2. sezona: S každým dalším dílem se víc a víc krystalizuje okouzlující multižánrovost seriálu,každý díl je kapitola sama pro sebe,jednou klasická krimi,jednou mafiánská gangsterka,jednou regulérní horor,prostě od každého něco.Ústřední dvojka je k sežrání,vedlejší postavy zábavné a každá epizoda je narvaná různými drobnostmi a jemnými odkazy,které každého fandu filmů a seriálů musí potěšit.Jedinečný krimi seriál plný nápadů,zábavný od začátku do konce. Update: I po pěti sériích! ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Vtipný krimi seriál, který si drží svůj směr po celou dobu. Nesledujeme jen jednodílové vyšetřování, ale je zde i v pozadí celistvý příběh, který je poměrně zajímavý. Kdyby ale seriál nesměřoval lehce do komedie, jednalo by se o šílenou tuctovku. Hlášky Castla a jeho "dětinské" chování je strašně fajn. (hodnocení po 2 sériích) ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Slovenský názov rulez... Kombinácia Bootha (KOSTI) a Moodyho (CALIFORNICATION) je prekvapivo účinná aj napriek tomu, že ide o štandardný, ba až tuctový krimi seriál (ktorý je tu na csfd momentálne značne preceňovaný). Kapitán zo Serenity (FIREFLY) je skrátka kult sám o sebe... Inak to, že sa tam mihol James Patterson (autor Zberateľa bozkov či Ako pavúk) je celkom cool... Kua, napokon som sa neskutočne namotal a dávam plný počet... ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro dost lidí je nejpopulárnější policejní seriál současnosti Dexter u mě vede Castle. Jedna se o seriál, který přináší něco navíc což ho odděluje od průměrných kousků. Castle a Beckettová jsou úplně odlišní a napětí mezi nimi je doslova cítit, Castle navíc chrlí jednu dobrou hlášku za druhou no a Beckettová je prostě krásná ženská...8/10. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zamilovala jsem se do Stany Katic. Je naprosto dokonalá, krásná, má skvělé vlasy. A jako postava Kate Becketová chytrá, vtipná, ale zodpovědná a skvělá policistka. Jednotlivé díly jsou hodně rozmanité. Jeden díl je o možné 3. světové válce, další o teroristech. Další naprosto o ničem. A posléze zase o brutálním sériovém vrahovi. A jako bonus škádlení Kate s Castlem. A nesmím zapomenout na Castlovy dceru, opět s naprosto dokonalým účesem, a úžasnou matku. ()

Galerie (2 637)

Zajímavosti (29)

  • V 6. epizóde 2. sezóny sa Castle oblečie ako vesmírny cowboy. Je to odkaz na sci-fi seriál Firefly, v ktorom Nathan Fillion stvárnil hlavnú úlohu a ten kostým nosil vo všetkých dieloch. Tiež odznie narážka na ukončenie tejto sci-fi série - jeho dcéra mu povie, že si ho naposledy obliekol pred 5 rokmi (čo bol rok, kedy seriál predčasne skončil). (igirazor)
  • Hlavní představitelé Nathan Fillion a Stana Katić údajně v reálném životě nemají tak idylický vztah jako jejich seriálové postavy. Podle francouzského magazínu Télé 2 se prý dokonce nesnášejí. (Olík)
  • V 15. díle 2. řady se v seriálu se do podvědomí diváků dostává čeština a Česká republika. Jedná se zde o českou imigrantku zvanou Eliška, která byla nalezena mrtvá. (San Miguel)

Reklama

Reklama