Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazila náhodou, netušila jsem, co mě čeká, ani jsem neviděla žádný jiný film od Atoma Egoyana. Postupem času mě film vtáhnul do děje. Na americký film nezbvykle důkladná psychologie postav, málo slov a hodně zaběrů do tváře. Trochu mi to připomínalo Ozona, ale ten by děj zpracoval s větší poťouchlostí a lehkostí. Tady se postupovalo s větší vážností, ale vůbec to neškodilo. Určitě hodím oko i na jiné filmy pana režiséra, do hledáčku jsem si dala i film Žena mého muže. Tak si říkám, na co asi paní Monyová koukala, když psala Roznese tě na kopytech?! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Filmovym harcovnikum od pocatku docvakne, o co v tomhle filmovem dramatu o podezreni z manzelovy nevery bezi a tak se mohou aspon vice soustredit na herecke vykony, ktere v podani Julianne Moore a Amandy Seyfried jsou fantasticke. Zejmena Julianne zde predvadi neco neuveritelneho, a pokud si ma clovek predstavit zrajici herecku do dokonalosti, ktera se neboji jakekoliv zivotni vyzvy, pak je onou hereckou prave ona. Naprosto presvedciva souhra tela a mimiky, ztrapena, nejista, vzrusena, nenavistna, vystrasne, touzebna... Tresnickou na dortu je pak milostna scena s Amandou..sami reknete, ktera herecka si toto v jejim veku muze dovolit a doopravdy si to dovoli? Smekam klobouk, pani Mooreova. Cely tento film je v podstate koncertem techto dvou herecek, Liam Neeson nema zadny prostor a je to dobre, byl by vice nez rusivym prvkem... Skoda jen pribehu, i kdyz je tezke vymyslet stale neco noveho, par zmen by mu prospelo. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi hluboké sugestivní dílo, které ve mě vyvolalo silné emoce. Skvělí herci, obzvlášť Julianne Moore se mi dost líbila, Amanda Seyfried sice působila občas nepřesvědčivě, ale to je fuk. Pro mě je tento snímek něčím, co má působivou emocionální myšlenku a ta hudba? dokud se nenaučím celý soundtrack na kytaru, tak nemám právo natáhnou brka. 85% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama