Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (404)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ale tak milá komedie o loservi, co sbalí pěknou fešandu. Musím říct, že například od filmů "Švihák iťák", "Kuffs" a jiných podobných s námětem, že trapný outsider sbalí pěknou kočku, nebo se stane slavným apod., tenhle balík byl docela sympatický a mile roztržitý. Dobře se na to koukalo a řekla bych, že je to milý film na sobotní dopoledne :) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What can I say... I just love Aladdin! Anebo jinak: Na tuhle nemám nikterak nevyčuhuje ze zaběhlého schématu klišovitých rom-komů (snad až na upřímnou lásku k Disneyho klasikám), jenže už strašně dlouho jsem neviděl, že by to těm dvěma na plátně fungovalo tak dobře jako tady, přičemž Baruchel (díky bohu) nehraje totálního idiota, co omylem (resp. pomocí scénáře) ke štěstí přišel, ale jen sympaťáka od vedle, co bohužel nepobral moc krásy a sebevědomí. Eve je pak jeho úplným opakem jen v případě vzhledu, nikoliv sebevědomí, intelektu nebo rodinného zázemí. Prostě normální holka, jíž však "ten nahoře" hodil do vínku o dvě lopaty atraktivity víc než všem ostatním. Scenáristům potom patří velký dík, že prakticky vůbec netlačí během romantiky na pilu, a až na pár výjimek nezabředávají do mimózních a poněkud trapných situací. A když už ano, výborná ústřední dvojka a tlupa přihravačů z nich celkem ladně vybruslí. 7/10, ale mám velkou chuť podívat se znovu. Velká škoda, že má český kinofil smůlu. Na tuhle nemám dokáže zamračené dny rozsvítit jako máloco. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama